#Böcekler yer misin yemez misin

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın yar A..

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim 03:41

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim

Söylerim şarkı sözleri ile Yine gün doğuyor karanlıklarıma Ben yine sarılmışım senli umutlarıma Mühür vurdun uçan kanatlarıma Gökyüzü benim için artık bir rüya Gelemez misin, göremez misin? Bir kere bile olsa Sevemez ..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Bazen 03:14

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:19

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2

TALİH Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türlü Halim yok yorgun musun Küs müsün kırg..

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı 03:10

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneş battı yine Kollarımda bir boşluk kaldı Bu bankta zamanında gülümseyen biri vardı Simit attım yine Besleyip baktığım martılara Bir daha bakmam y..

Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal 05:36

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal

Sevdasız Kal şarkı sözleri ile Gözlerin diyordu beni sevdiğini, Sözlerin diyordu beni sevdiğini, Nasil oldu zalim anlatir misin? Bir anda yiktin hayallerimi Nasil oldu zalim anlatir misin? Ansizin kirdin heveslerimi....

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Hayatında İlk Defa Brokoli Yiyen Bebeğin Aşırı Minnoş Hali 00:12

Hayatında İlk Defa Brokoli Yiyen Bebeğin Aşırı Minnoş Hali

Hayatında İlk Defa Brokoli Yiyen Bebeğin Aşırı Minnoş Hali Hayatının ilk brokolisini yer yemez dert sahibi olan ufaklığın aşırı minnoş anları.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası 01:09

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Gençlik Marşı Dağ başını duman almış, Gümüş dere durmaz akar. Güneş ufukta şimdi doğar... Yürüyelim arkadaşlar! Sesimizi yer gök su dinlesin, Sert adımlarla her yer inlesin! Bu gök deniz nerede var? Nerede bu dağlar ta..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Fulya Ünal - Küt 03:20

Fulya Ünal - Küt

Küt şarkı sözleri ile; Hadi gel de sevme şimdi Gel de görme şimdi Gel de özleme şimdi sevme sırası bende Başıma bela mısın Kalbe zarar mısın Be insaf sızım söyle bana yarar mısın Öldüm öldüm küt öldüm Ben kalbimi san..