#Bölge

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek 08:13

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek

Umutsuzca sınırları ve denizleri aşarak başka ülkelere göç eden yorgun mültecilerden nasıl birer ekonomik değer yaratılır? Örneğin onlara güvenli bölge vaat eden Almanya? Real Economy programında detaylı bir şekilde ele ..

  • Cowboy tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ? 01:51

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ?

Avrupa da 500 milyon nüfus var. Bu Avrupa ölçeğinde bir bölge için fazla. Bu kadar çok nufüsun yüksek refah şartlarında yaşatılması güç. Ya sömürgecilik ile kaynak transferi yada düşük rekabet ortamında avantaj ile kayna..

Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı 00:57

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı

Vatikan'da bazı Kardinallerin sert muhalefetine rağmen tarihi St Peter Meydanı yakınlarındaki tartışmalı Mc Donalds mağazasının açılışı gerçekleşti. McDonalds'ın açıldığı tarihi bölge her yıl yüz binlerce turist tarafı..

Çernobil Faciasının Yaşandığı Bölgedeki Devasa Yayın Balıkları 01:46

Çernobil Faciasının Yaşandığı Bölgedeki Devasa Yayın Balıkları

1986 Yılında meydana gelen Çernobil faciası yasaklı bölge Sovyet şehri Kiev yakınlarındaki bir gölde bir gölde görüntülenen devasa yayın balıkları görenleri şoke ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Tarla'da toprak altından patates çıkarır gibi balık tutmak. İnanılır gibi değil !! 05:51

Tarla'da toprak altından patates çıkarır gibi balık tutmak. İnanılır g

Kurak mevsim yaklaşınca kendisini çamura gömen balık aylarca sağ kalabiliyor. Yeniden yağışların başlamasını toprak altında bekleyen balık toprağı kazan bölge insanına gıda oluyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı 01:25

Hawaii Mahkemesi Trump'ın İkinci Vize Yasağını Askıya Aldı

Hawaii Bölge Yargıcı Derrick K. Watson, Donald Trump'ın yeni imzaladığı ve nüfusu çoğunlukla Müslüman olan altı ülkeye vize yasağı getiren kararnameye ilişkin eyalet tarafından açılan davanın duruşmasında bu kararın ülke..

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı 01:05

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı

Rusya'da Yuzhno-Kamchatsky yaban hayatı koruma alanında Kambalny yanardağı, yaklaşık 250 yıldır ilk kez aktif hale geldi. Bölgeye patlamanın olasılığını belirten turuncu bir uyarı verildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adventure Time 9.Bölüm 10:37

Adventure Time 9.Bölüm

Yumrular Prensesi: Mor renkli bir prensestir. Alnındaki yıldız uçmasına yardım eder o sönünce uçamaz. Anavatanı Yumrulu Bölge denilen bir boyuttur. Bir yumrulu canlı başka bir canlıyı ısırırsa onu da yumrulu canlıya dönü..

'1995 Srebrenitsa Soykırımı' Belgeseli izle 10:28

'1995 Srebrenitsa Soykırımı' Belgeseli izle

Srebrenitsa Soykırımı. Munira Subaşiç ve Hasan Nuhanoviç ile soykırım hakkında yapılan röportaj. Tarafsız Bölge filminden görüntüler. Birleşmiş Milletlere Güvenmemizi (UN) NET olarak Anlatan Acılı Anneyi dinleyelim...

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı 01:16

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı

Sudan'ın Nuba Dağları civarında, çatışmaların arasında yaşam devam ediyor. Bölge halkının yarısı kıtlık ve çatışmalar nedeniyle bölgeden kaçmış. Buna rağmen çocukların neşesi ve insanların hayata tutunma çabası bölgeyi n..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika 00:27

ABD, Golf Sahasına Helikopter Düştü Son Dakika

ABD, Golf Sahasında Ölümcül Blackhawk Kaza Oldu. ABD Ordusu Askeri Bölge Washington'a göre, UH-60 Blackhawk(kara şahin) helikopteri, Maryland, Leonardtown'daki bir golf sahasında, rutin bir eğitim egzersizi sırasında bir..

İrlandalıyı Öldürme İzle 1:46:36

İrlandalıyı Öldürme İzle

Yoksulluktan gelip, bölge başkanı olarak iktidara gelen İrlanda kökenli bir Amerikalı olan Danny Greene'in gerçek hayat hikayesinden uyarlanan filmde, başkan olduğu dönemde büyük bir yolsuzlukla suçlanan Greene'in, hakkı..

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Amazonun Derinliklerinde Yaşayan 10 Korkunç Yaratık 05:36

Amazonun Derinliklerinde Yaşayan 10 Korkunç Yaratık

Amazonun Derinliklerinde Yaşayan 10 Gizemli Yaratık. Amazon ormanlarını pek çok belgeselde izlemişsinizdir. Amazon, mükemmel şekilde doğal güzelliğe sahip bir bölge. Ancak amazon her ne kadar etkileyici gibi görünsede iç..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Adana'da Ölümüne Serinlik 03:32

Adana'da Ölümüne Serinlik

Adana'da çocuklar, sıcakların artmasıyla birlikte boğulma tehlikesine aldırmadan sulama kanallarında serinliyor. Afrika sıcaklarını bekleyen Adana'da termometreler 38 dereceyi gösterdi. Dinlenme parklarının müdavimleri..

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu 00:46

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu

Mardin’de Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığınca, terör örgütü DEAŞ’ın “Yalnız Kurt” olarak adlandırılan uyuyan iki ayrı hücre evine düzenlenen operasyonda, 4 şahıs gözaltına alındı, çok sayıda dijital malzeme ve d..

Saklı Cennet Takoran Vadisi  Keşfedilmeyi Bekliyor 02:09

Saklı Cennet Takoran Vadisi Keşfedilmeyi Bekliyor

Şanlıurfa'da bölge halkının saklı cennet olarak tanımladığı eşsiz güzellikteki Takoran Vadisi, doğa tutkunu ziyaretçilerini bekliyor...

Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı 01:00

Türkiye İdlib İçin Düğmeye Bastı

Türkiye, bölgede oynanan oyuna karşı harekete geçti. Ülkeleri ve şehirleri yok etmeye çalışanlara, bölge halkını birbirine düşürmeye çalışanlara karşı yeniden düğmeye bastı. İkinci Fırat Kalkanı harekatı ile bölgede oluş..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim 01:42

Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Yeme Beni İbo 01:44

Tosun Paşa - Yeme Beni İbo

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..