#Bölge

'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir' 01:05

'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir'

Başbakan Binali Yıdırım Mecilis Bütçe görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım ABD'nin Kudüs kararıyla ilgili Bölge barışını ve küresel barışı tehdit etmektedir. Bilinmelidir ki yıllardır barış için bedel ödeyen Filis..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı 00:47

Fetö'den gözaltına alınan kadın hakim tutuklandı

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan kadın hakim çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Kanül İle Modelis Uygulaması 06:24

Kanül İle Modelis Uygulaması

Modelis dolgunun yüz rejuvenasyonunda kanül yardımıyla uygulanması / Op. Dr. Oygar Aytekin Modelis hyaluronik asit içeren dolgu ürünleri içinde en yüksek konsantrasyona (26 mg/ml) ve en yüksek çapraz bağ oranına sahip o..

  • NABIZ tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genital Siğil Ne Gibi Tehlikelere Yol Açar 01:33

Genital Siğil Ne Gibi Tehlikelere Yol Açar

Genital siğil tedavi edilmezse genital bölge kanserlerine yol açabilir. Bu ihtimal kadınlarda daha yüksektir...

  • NABIZ tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Go Kart Aracını Durdurup Ehliyet Kontrolü Yapan Polis 06:18

Go Kart Aracını Durdurup Ehliyet Kontrolü Yapan Polis

Kar lastikleri takılı olan Gokart aracıyla Toronto'da gezmeye çıkan adam bölge trafik polisi tarafından durduruluyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurcala  Türk Dil Kurumundan Şok Açıklama 02:34

Kurcala Türk Dil Kurumundan Şok Açıklama

Bilirkişi'nin bu haftaki konuğu TDK Ege Bölge Müdürü Nevzat Can Ünsal, Çiğdem mi çekirdek mi, incir mi yemiş mi, çamaşır suyu mu klorak mı, simit mi gevrek mi? tartışmalarına son noktayı koymuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaban Hayatta 45 Gün 09:04

Yaban Hayatta 45 Gün

Bu videoda yer alan görüntüler Doğa Koruma ve Milli Parklar 6.Bölge Müdürlüğü,Burdur Şube Müdürlüğü tarafından yaban hayatı çalışmaları kapsamında Burdur'da fotokapan cihazlarıyla elde edilmiştir...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesi Flap Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir 00:57

Kıl Dönmesi Flap Yöntemiyle Nasıl Tedavi Edilir

Flap yönteminde, hastalıklı olan bölge çıkartılır ve oluşan boşluk estetik olarak birleştirilir. Hasta bir akşam hastane de kalır ve 10 gün sonunda dikişleri alınır...

  • NABIZ tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Cilt Kanserine Vücudun Hangi Bölgelerinde Daha Sık Rastlanır 01:10

Cilt Kanserine Vücudun Hangi Bölgelerinde Daha Sık Rastlanır

Cilt kanseri en fazla açık bölge olmasından dolayı ellerde ve yüzde görülür. Güneş ışınlarının yanı sıra sanayileşmeyle birlikte meydana gelen sanayi atıkları açıkta kalan derinin yapısını bozup kansere neden olur...

  • NABIZ tarafından
  • 484 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmplant Muayenesinde Neler Yapılır 00:41

İmplant Muayenesinde Neler Yapılır

İmplant muayenesinde implant yapılacak bölge detaylı olarak incelenir...

  • NABIZ tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı 02:20

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir konvoy, Astana anlaşmaları çerçevesinde İdlib gerginliği azaltma bölgesinde oluşturulacak ateşkes gözlem noktası için bölgeye ulaştı. Mehmetçik'i büyük bir coşkuyla karşılayan böl..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz 00:42

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ; Süreyi, sınırı biz tayin edeceğiz. Bölge terörden temizlenene kadar geçecek zaman ne kadarsa, o kadar süre Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye bölgede kalmaya devam edecektir.” dedi...

Tsk Konvoyu Suriye'de Böyle Karşılandı 00:56

Tsk Konvoyu Suriye'de Böyle Karşılandı

TSK unsurları, İdlib gerginliği azaltma bölgesinde yeni bir ateşkes gözlem noktası oluşturmak üzere konuşlandı. Askeri konvoyun geçişi sırasında bölge halkı sevgi gösterisinde bulundu...

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz 01:18

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, gzt.com dijital platformlarında yayınlanan, İsmail Halis'in sunduğu Güvenli Bölge programında, Afrin'deki operasyona katılan askerimizi destekleyenlere karşı çıkan sanatçılara tepki gösterdi..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim 01:19

Mete Yarar Açıkladı Tarafsız Değilim

Dijital televizyonculuk platformu GZT'nin Güvenli Bölge programında, İsmail Halis'le birlikte her hafta izleyici ile buluşan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, bir izleyicinin “tarafsınız” şeklindeki yorumuna çarpıcı bir cevap ..

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı 01:44

Mete Yarar Erdoğan Erken Seçimle O Kozu Batı'nın Elinden Aldı

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, GZT ve Yeni Şafak'ın dijital ortamdaki canlı yayın programı Güvenli Bölge'de çarpıcı tespitlerde bulundu. İsmail Halis ile birlikte izleyicilerin sorularına anlık cevaplar veren Yarar, erken s..