#Bölge

ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti 01:00

ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti

ABD Afrika Komutanlığı (AFRICOM), Somali'de muz üreticisi çiftçileri katletti. Görgü tanıkları Perşembe gecesi askeri helikopterden inen özel birliklerin tarladaki çiftçileri ve sığır besicilerini vurduğunu aktardı. Bölg..

Yarış İzleyen İnsanların Verdiği İnanılmaz Tepkiler 03:09

Yarış İzleyen İnsanların Verdiği İnanılmaz Tepkiler

Videoda bu dönemde yapılan yarışları izleyen insanların tepkileri derleniş. Dünyanın en cesur motosikletçilerin katılmaya cesaret edebildiği TT yarışları her sene iki hafta boyunca, Birleşik Krallığa bağlı özerk bir bölg..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

Muhalifler Dera'da Uçak Düşürdü 00:48

Muhalifler Dera'da Uçak Düşürdü

Suriye'nin güneyindeki Dera ilinde Rusya ve İran destekli rejim koalisyonu ile muhalifler arasındaki çatışmalar devam ederken bölge kaynakları tarafından bugün yapılan açıklamada, bölgede bir savaş uçağının düşürüldüğü i..

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları 01:11

Eren'in Katillerinin Öldürülme Anları

Gümüşhane 'de önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Mehmet Yakışır'ın ve Rodi' kod adlı Levent Dayan'ın öldürüldüğ..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Ordu'da Heyelanlı Bölgedeki 15 Ev Yıkıldı 01:21

Ordu'da Heyelanlı Bölgedeki 15 Ev Yıkıldı

Ordu'da Heyelanlı Bölgedeki 15 Ev Yıkıldı İzle..

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser 01:16

Kral Şakir - Korsanlar Diyarı - Teaser

Tarih öncesine ait dev bir yaratık, okyanusun en derin yerinden çıkar ve şehre doğru yaklaşmaya başlar. Canavarı yenebilecek tek güç altın bir savaş topudur. Şakir ve ailesi bu topu bulmak üzere yola çıkar, ancak işler t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 544 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek 01:08

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek

İstanbul bölge adliye mahkemesinin usulden bozması üzerine yeniden görülen Man Adası davasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi...

Aydın dağları alevlere teslim oldu 01:59

Aydın dağları alevlere teslim oldu

Aydın'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan devam eden tüm çabalarına rağmen söndürülemedi. Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait tüm helikopterlerin su taşıdığı yangını köylüler endişeli gözler..

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu 04:52

Umut çoban, Alzheimer'a umut oldu

Eğitim öğretimin tatile girdiği dönemlerde Erzincan yaylalarında çobanlık yapan lise öğrencisi Umut Orhan (17), kızılcıktan yola çıkarak hazırladığı projeyle Alzheimer hastalığına umut oldu. Çoban Umut’un TÜBİTAK projesi..

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntülendi 03:55

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntü

Kentte verilen kar alarmının ardından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği denetimi gerçekleştirdi. Denetime uymayan vatandaşlara ilgili maddeden 846 lira para cezası yazıldı...

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu 02:59

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu

Doğu Karadeniz'e kabus yine adım adım yaklaşıyor. Yarın bölgenin neredeyse tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Yağış miktarı bölge normalleri için çok yüksek değil fakat toprak suya doyduğu için sel riski bu kez daha bü..

Muğla yandı Türkiye kavruldu! 02:08

Muğla yandı Türkiye kavruldu!

İÇİMİZİ YAKAN BİR DİĞER ADRES MUĞLA.. MARMARİS'TE DE, BODRUM'DA DA DURUM İÇLER ACISI, YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILIYOR, BÖLGE HALKI ARTIK MALINI BIRAKTI, CANINI KURTARMANIN DERDİNE DÜŞTÜ...

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası 02:16

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası

İçmeler Mahallesi'nde, günler süren müdahaleyle kontrol altına alınan yangının hasar verdiği bir bölge görüntülendi...

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor! 03:43

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor!

Antalya'da Akseki ve Manavgat ilçelerinin sınırında bulunan Gülen Dağı'nda orman yangını etkisini artırdı. Bölgede geniş bir alanı etkisi altına alan yangının özellikle Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkiine doğru ilerlediği..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce