#Bölgenİn

Kayıp Şehir Z  Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 2:21:13

Kayıp Şehir Z Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Percy Fawcett 1920 yılında çok anlatılan efsana şehirlerden birini bulmak için amazona yolculuk yapar. Percy'den hiç haber alınamamıştır onu bulmak için çok kişi gitsede hiçbir sonuç alamamıştır. Bundan sonra bölgenin is..

 Bulunan Kömür Rezervi 50 Yıl Yetecek 01:30

Bulunan Kömür Rezervi 50 Yıl Yetecek

Eskişehir'de bulunan kömür rezervinin Türkiye'ye 50 yıl yeteceği iddia ediliyor. Kömür rezervinin en yoğun olduğu köylerden Beyazaltın'ın Muhtarı Yüksel Girgin, bölgenin çok hızlı gelişeceğini söyledi...

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor 07:00

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor

Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ten kurtarılan Cerablus’ta hayat normale dönüyor. Bölgenin DEAŞ terör örgütünden kurtarılması ile evlerine dönen Cerablus halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor 01:04

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor

Karadeniz kadını çalışkanlığı ile her alanda kendini gösteriyor.Trabzon'da kadınlar kışın hayvanların altına sermek için, ormandan kuru yaprak topluyor, evlerine kadar sırtlarında taşıyor. Onlarca kilo ağırlığındaki yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozdağ  Kuzey Irak'ta Referandumun Yapılması Doğru Değildir 03:01

Bozdağ Kuzey Irak'ta Referandumun Yapılması Doğru Değildir

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ 25 Eylül'de Kuzey Irak'ta yapılması kararlaştırılan bağımsızlık referandumuyla ilgili, Türkiye bu referandumun yapılmamasının doğru olduğunu, bölgenin huzuru, güvenliğ..

Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı 01:04

Kabil Havaalanına, U.S Diplomat Geldiğinde Roketli Saldırılar Yapıldı

Afganistan'daki Kabil uluslararası havalimanı, bugün ABD Savunma Bakanı James Mattis'in sürpriz bir ziyarette Afganistan'a gelmesinden birkaç saat sonra saldırıya uğradı. havalimanına en az 20 rokete saldırıldığı ve bölg..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor 01:32

İspanya'da Siyasi Anlaşmazlıklar Şiddetlenmeye Devam Ediyor

İspanya Başbakanı , Bağımsızlığın Katalonya tarafından beyan edilmesi hiçbir şeye yol açmaz . Mariano Rajoy, Madrid'in bölgenin ülkeden ayrılmasına izin vermeyeceğini vurguladı...

Kasık Fıtığı Ameliyattan Sonra Tekrar Eder Mi 00:48

Kasık Fıtığı Ameliyattan Sonra Tekrar Eder Mi

Kasık fıtığı ameliyatları eskiden direk olarak hasarlı bölgenin dikilmesi şeklinde yapılırken artık yama yoluyla sentetik bir dokunun eklenmesi ya da laparaskopi yöntemi ile gerçekleştiriliyor ve tekrarlama oranları çok ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:12

Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kıl dönmesini önlemek için, kıllı bölgelerin temiz ve kılsız tutulmasıdır. Her gün duş alınmalı, bölgenin nemli ve ıslak kalması engellenmeli. Ayrıca iç çamaşırların temiz olması ve kıyafetlerin bol olması da dikkat edil..

  • NABIZ tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:16

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Ankara'da yaşayan Suriyeli sığınmacılar, TSK ve ÖSO'nun, Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgenin terör örgütlerinden arındırılmasını amaçladığını belirterek, harekatın bölgeye barış ve huzur getirm..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Kanal Darlığı Tedavi Edilmezse Ne Gibi Sorunlar Doğurur 02:45

Kanal Darlığı Tedavi Edilmezse Ne Gibi Sorunlar Doğurur

Kanal darlığında omuriliğin baskı gördüğü bölgeden aşağısı beynin gönderdiği komutları almakta zorlanır. Omuriliğin geçtiği delikler daralarak zamanla tıkanır ve omuriliği besleyen damarlar boğulur. Bu durum düzeltilmezs..

  • NABIZ tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibinin Cenazesine Katılan Kuş 04:11

Sahibinin Cenazesine Katılan Kuş

Vietnam'da Khank Hoa adı verilen bölgenin başkenti Vung Tau'da sahibi olan öğretmen tarafından yetiştirilen kuş o ölünce tabutunun peşinden giderek cenazeye katılmış..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmplant Tedavisinin Riskleri Nelerdir 03:14

İmplant Tedavisinin Riskleri Nelerdir

İmplant açısından en önemli risk implant yapılan bölgenin enfeksiyon kapmasıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Diş İmplantı Uygulamasının Bir Seansı Kadar Sürer 00:37

Diş İmplantı Uygulamasının Bir Seansı Kadar Sürer

İmplantın uygulanacağı bölgenin kemik yapısı seansın süresini etkiler...

  • NABIZ tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman 02:55

Köpek Adası Türkçe Altyazılı Fragman

Günün birinde Megasaki City'deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi'nin koru..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Sinema Ve Dizi Sektöründe Millileşme Vurgusu 02:56

Sinema Ve Dizi Sektöründe Millileşme Vurgusu

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, sinema ve dizi sektöründe Batının yaptığı işleri kopyalamak yerine, Türkiye ve bölgenin tarihinden beslenen eserlerle büyük işler ortaya çıkarılabileceğini söyledi...

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece 44:31

Paranormal Olaylar Büyülü İkizlerle Bir Gece

Çekime giderken farklı zorluklar ile karşılaştık, normalde araba ile gidecektik fakat dağın zirvesine yakın bir yerde olduğu için arabadan ayrıldık ve yaya olarak devam ettik.Köpekler kovaladı, kayıp olduk ama en sonunda..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı 04:46

Tuğçe Ay Asla Yapmaman Gerek Genital Bölge Tıraşı

Herkese Meraba :* Bu videom da size Genital Bölgenin öenminden, nasıl tıraş edilmesi gerektiğinden ve kullanılmaması gereken ürünlerden bahsettim. Umarım sizin için faydalı bir video olmuştur. BEĞEN butonuna basmay..

İran’da Petrol Boru Hattında Patlama 00:23

İran’da Petrol Boru Hattında Patlama

İran'ın Ahvaz kentinde petrol boru hattında bakım sırasında yangın çıktı. Yangınla birlikte patlamanın yaşandığı bölgenin yakınında bulunan Salih Abad köyü boşaltıldı...

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Adana’nın risk haritası korkuttu 04:05

Adana’nın risk haritası korkuttu

Adana’da, son günlerde vaka sayılarındaki artışın ardından Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritası korkuttu. Haritayı görenler şaşkınlığını gizleyemezken kentteki en risksiz bölgenin mezarlıklar olması dikkat..