#Bölgesine

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Sokak Ortasında Uçan Tekmeli Kız Kavgası 01:00

Sokak Ortasında Uçan Tekmeli Kız Kavgası

Sokak ortasında nedenini bilmediğimiz iki kız kavgaya tutuşuyorlar. Sarı saçlı kız kavganın başlamasıyla üzerine doğru koşan rakibinin karın bölgesine uçan tekme vuruyor. Tekmenin ardından yumrukların, saç çekmelerin kar..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu 00:30

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Elmalı üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin saldırması sonucu 3 asker şehit düştü..

Suriye'de Hava Saldırısı- 30 Sivil Hayatını Kaybetti 00:39

Suriye'de Hava Saldırısı- 30 Sivil Hayatını Kaybetti

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye'nin Deyri Zor kentindeki Al-Mayadeen bölgesine düzenlenen hava saldırısında 30 sivilin öldüğünü bildirdi...

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:24

Uludere'de Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde üs bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist etkisiz hale getirildi...

Antilobu Timsaha Yedirmeyen Kahraman Hipopotam 02:58

Antilobu Timsaha Yedirmeyen Kahraman Hipopotam

Görüntüde timsah kucağına oturmuş antilobu bölgesine çekene kadar anası ağladı ama tam başardım derken su aygırı sinsice gelip antilobu kurtardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı 00:35

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Esed rejimi, Halep kentinin Kafr-Karmin güvenli bölgesine düzenlediği hava saldırısında sivilleri he..

Kong - Kafatası Adası  Kong & Dev Ahtapot 02:55

Kong - Kafatası Adası Kong & Dev Ahtapot

1970'li yıllarda bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisi için Pasifik'te insan eli değmemiş bir adaya çıkmıştır. Ekibin lideri İngiliz James Conrad'dır (Tom Hiddleston). Onun yanında savaş foto..

  • ANKA tarafından
  • 1.951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kong - Kafatası Adası  Chapmanın Ölümü  03:21

Kong - Kafatası Adası Chapmanın Ölümü

Kong - Kafatası Adası Chapmanın Ölümü 1970'li yıllarda bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisi için Pasifik'te insan eli değmemiş bir adaya çıkmıştır. Ekibin lideri İngiliz James Conrad'dır ..

  • ANKA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reyhanlı İlçesinde Askeri Hareketlilik 01:13

Reyhanlı İlçesinde Askeri Hareketlilik

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gönderilen askeri araçlar ve komando birlikleri, Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı...

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler 00:55

Suriye Sınırından Yeni Görüntüler

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda zırhlı personel taşıyıcı ile askeri araçlar Reyhanlı sınırına konuşlandırıldı. Sınır hattına konuşlanan araçların zaman za..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Kulak Çınlamasında Tedavisi Nedir 01:50

Kulak Çınlamasında Tedavisi Nedir

Transkraniyel Manyetik Stimülatör, oluşturulan manyetik alanıyla kafa ve saçlı deriye ağrısız bir şekilde nüfuz eder. Kulak bölgesine ve beyin hücrelerine bir akım iletilir. Bu akım, hücrelerin çalışmasını düzenler. 10 v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabayla U Dönüşü Yaparken İki Kalp Çizmek 00:27

Arabayla U Dönüşü Yaparken İki Kalp Çizmek

Karlı havada yol kenarında bulunan park bölgesine girip U dönüşü yaparken iki kalp çizen araba amatör kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnmenin Belirtileri Nelerdir 00:54

İnmenin Belirtileri Nelerdir

İnmenin belirtileri beynin tıkanan bölgesine göre ortaya çıkar. Beynin sol tarafında damar tıkanıklığı oluşursa felç vücudun sağ tarafında gerçekleşir...

  • NABIZ tarafından
  • 532 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reflünün Belirtileri Nelerdir 01:04

Reflünün Belirtileri Nelerdir

Reflünün tipik belirtileri göğüs bölgesine yayılan yanmalardır. Yemek yedikten sonra şişkinlik de reflünün belirtileri arasındadır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasında TMS Tedavisi Nedir 01:50

Kulak Çınlamasında TMS Tedavisi Nedir

Transkraniyel Manyetik Stimülatör, oluşturulan manyetik alanıyla kafa ve saçlı deriye ağrısız bir şekilde nüfuz eder. Kulak bölgesine ve beyin hücrelerine bir akım iletilir. Bu akım, hücrelerin çalışmasını düzenler. 10 v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Afrin Hattındaki Muhaliflerin Elleri Tetikte 01:44

Afrin Hattındaki Muhaliflerin Elleri Tetikte

Suriyeli muhalifler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, terör örgütü PYD/PKK’nın işgalindeki Afrin bölgesine gerçekleştireceği harekat için elleri tetikte bekliyor...

Taksiciden Mehmetçiğe Destek 01:15

Taksiciden Mehmetçiğe Destek

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde taksicilik yapan İbrahim Bakıroğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla bir günlük kazancını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama..

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet 00:59

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet

Suriye'nin Doğu Guta bölgesine Esed rejimi tarafından 260'dan fazla saldırı düzenlendi. Varil bombaları başta olmak üzere her türlü silah kullanılan hava ve kara saldırılarında 250'den fazla sivil hayatını kaybetti...

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..