#Bölgeye sürpriz

Cumhurbaşkanı  50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı 02:11

Cumhurbaşkanı 50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak-İran sınırındaki depreme ilişkin Felaketin hemen ardından ilgili kuruluşlarımızı bölgeye sevk ettik. AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonunda 50 tırlık yardım konvoyu, Habur'dan Irak'a şu an giriş..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Araç Altı Araması Yapan Askerin Aklını Almak 00:04

Araç Altı Araması Yapan Askerin Aklını Almak

Askeri bölgeye giren araçların güvenlik kontrolünden sorumlu askere aranan araçtaki sürücü öyle bir şaka yapmış ki askerin aklı gitmiş..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:34

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İşgalci İsrail, Gazze'deki direniş gruplarına ait bir askeri bölgeye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda yaralıların sayısı 25'e yükseldi...

Uçuk Türleri Nelerdir 01:09

Uçuk Türleri Nelerdir

Uçuklar, tip bir ve tip iki şeklinde ikiye ayrılır. Birinci tipteki uçuk, uçuk virüsünün ilk kez temas ettiği yerde direkt olarak deri içerisinde girerek o bölgeye yerleşmesi sonucu oluşur. Vücut direnci düştükçe o bölge..

  • NABIZ tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siğil Hangi Yöntemlerle Tedavi Edilir 02:39

Siğil Hangi Yöntemlerle Tedavi Edilir

Siğil birçok yöntemle tedavi edilebilir. Ancak hiçbir yöntem kesin çözüm sağlamaz. Siğil, ortaya çıktığı bölgeye bağlı olarak tedaviden sonra nüksedebilir. Tedavi asitli ilaçlarla gerçekleştirebilir. Bu ilaçların düzenli..

  • NABIZ tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim'de Yangın Paniği 00:36

Taksim'de Yangın Paniği

Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan tarihi bir apartmanın çatı katında büyük bir yangın çıktı. 5 itfaiye aracı kısa sürede bölgeye ulaşırken, yangın kontrol altına alındı...

Ebola En Çok Hangi Bölgelerde Görülüyor 00:41

Ebola En Çok Hangi Bölgelerde Görülüyor

Ebola, en çok Afrika'da görülüyor. Bölgeye yakın yerlerde de ebola vakalarına rastlanıyor. Ancak etkili önlemlerle hastalığın kontrolsüzce yayılmasını önlemek mümkün...

  • NABIZ tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Avustralya'da Piton Yılanının Doğu Kahverengi Yılanını Yemesi 00:59

Avustralya'da Piton Yılanının Doğu Kahverengi Yılanını Yemesi

Ender bir görüntü; Doğu kahverengi yılanını piton yiyor. Doğu kahverengi yılanı (Pseudonaja textilis) genellikle kahverengi yılan olarak anılan bir Avustralya elapididir. Çok güçlü zehiri insanların yoğunlaştığı Avustral..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Stent Nasıl Takılır 00:59

Stent Nasıl Takılır

Damar tıkanıklıklarının tedavisinde, tıkanıklığın niteliklerine ve yerleştirilecekleri bölgeye göre kendiliğinden ya da balonla açılabilen stentler kullanılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Periferik Damar Hastalığının Tedavisinde Balon Ve Stent Teknikleri Nasıl Uygulanır 01:38

Periferik Damar Hastalığının Tedavisinde Balon Ve Stent Teknikleri Nas

Periferik hastalıklara sebep olan darlık veya tıkanıklıkların yerleri tespit edildikten sonra, bölgeye en doğru yöntemle nasıl ulaşılacağı belirlenir. Balon veya stentler bu veriler doğrultusunda yerleştirilerek tedavi g..

  • NABIZ tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uludağ'da Kritik Dakikalar 02:08

Uludağ'da Kritik Dakikalar

Uludağ’da doğa yürüyüşü sırasında 6 metrelik şelalede mahsur kalan 5 kişi için kritik dakikalar başladı. Bir kişinin ayağının kırık bir kişininse soğuktan donmak üzere olduğu öğrenilirken kayalık olduğu için ulaşımın imk..

Kötü Huylu Beyin Tümörü Kişilerin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler 01:36

Kötü Huylu Beyin Tümörü Kişilerin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler

Kötü huylu beyin tümörü sürekli gelişme gösterir. Tümör tespit edildikten sonra kısa sürede hızla büyüyebilir. Bu da beynin kafatası içinde sıkışmasına neden olur. Tümör bulunduğu bölgeye bağlı olarak hastada çeşitli fon..

  • NABIZ tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Kıl Dönmesi İlaçla Tedavi Edilebilir Mi 01:17

Kıl Dönmesi İlaçla Tedavi Edilebilir Mi

Kıl dönmesi ilaçla tedavi edilebilir. Özel maddeler travmalı bölgeye enjekte edilebilir. Bu yöntem lokal anestezi altında hasta yüzüstü yatarken uygulanır. Ancak bu yöntemin alerjik reaksiyona neden olabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi 01:00

Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi

Batı Şeria'da yer alan Nablus kentinde toplanan Filistinliler, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti protesto etti. Beytullahim'deki Filistinliler de Pence'in ziyaretini protesto etti...

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:16

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Ankara'da yaşayan Suriyeli sığınmacılar, TSK ve ÖSO'nun, Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgenin terör örgütlerinden arındırılmasını amaçladığını belirterek, harekatın bölgeye barış ve huzur getirm..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Diyarbakır Valiliği Yakınında Patlama 01:03

Diyarbakır Valiliği Yakınında Patlama

Diyarbakır Valiliği yakınlarında bulunan bir çöp kutusunda henüz ne olduğu belirlenemeyen bir cisim patladı. Büyük bir gürültü meydana gelen patlamada ölü ve yaralı olmadığı belirtilirken, bölgeye çok sayıda polis ve amb..

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları 01:22

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları

Zeytinburnu'nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grup..