#Bülent cenkçi sevgililer günü dedikodu müzik dinle

Oğuzhan Koç'tan Yeni Single Müjdesi 01:08

Oğuzhan Koç'tan Yeni Single Müjdesi

Ekranların ve sahnelerin sevilen ismi Oğuzhan Koç, önceki gün objektiflere yansıdı. Yeni single parçasını sevgililer gününden önce piyasaya çıkartmayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi klibini çekeceğiz. Parçanın adı ‘Be..

  • BETA tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslıhan Doğan Hamile Mi Sorularına Arda Turan'dan Sert Yanıt 00:34

Aslıhan Doğan Hamile Mi Sorularına Arda Turan'dan Sert Yanıt

Arda Turan yaklaşık 3 yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi etmişti!.. Aslıhan Doğan'ın hamile olduğu iddia edilmişti! Arda Turan ve Aslıhan Doğan sevgililer gününde Mustafa Ceceli konser..

  • BETA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalarını Elletmeyen Pisicik 00:44

Çikolatalarını Elletmeyen Pisicik

Sevgililer gününde hediyeleri kapan pofuduk pisicik çikolatalarını katiyen elletmiyor. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buse Varol'dan Sevgilisi Alişan'a Büyük Sürpriz! 14 Şubatta Ne Hediye Ettiler 01:35

Buse Varol'dan Sevgilisi Alişan'a Büyük Sürpriz! 14 Şubatta Ne Hediye

Buse Varol'dan Sevgilisi Alişan'a Büyük Sürpriz! 14 Şubat Sevgililer Gününde Birbirlerine Ne Hediye Ettiler.....

  • BETA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılık Acısı Çekenler Buraya - Stolk 06:51

Ayrılık Acısı Çekenler Buraya - Stolk

Ayrılık acısı hangimiz çekmedik? Eski sevgili sorunsalını hangimiz yaşamadık? Ayrılık hasretini hangimiz nasıl tecrübe ettik? Ayrılık acısı çeken tüm eski sevgililer buraya...

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanepeyle Aşk Yaşayan Sarı Bıyık 00:36

Kanepeyle Aşk Yaşayan Sarı Bıyık

Kendisine hayali sevgililer yaratıp adeta bir aşk adamı dedirten nitelikteki monologlarıyla yüreklerde sızı bıraktı. Yeri geldi tartıştı, yeri geldi romantizm dolu anlar yaşadı o sevgilileriyle. Kanepeyle, sandalyeyle ya..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Elindeki Bardağı Fırlattı Nurgül Yeşiçay'ın Gergin 02:04

Elindeki Bardağı Fırlattı Nurgül Yeşiçay'ın Gergin

Oyuncu Nurgül Yeşilçay ile sevgilisi Necati Kocabay, önceki akşam Nişantaşı’nda bir restoranda yemek yedi. İddiaya göre çift, ilerleyen saatlerde bilinmeyen bir sebepten tartıştı. Masadaki soda bardağını yere fırlata..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşk Salıncağından Düşen Sevdalılar 00:20

Aşk Salıncağından Düşen Sevdalılar

Deniz kenarına kurulan aşk salıncağına binen sevgililer biraz romantizm yaşamak istemişler. Ancak dengelerini kaybedip düşmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

İlk Kez Renkleri Gören Çocuğun Mutluluk Gözyaşları 01:14

İlk Kez Renkleri Gören Çocuğun Mutluluk Gözyaşları

Renkleri siyah-beyaz olarak gören 10 yaşındaki hayatının en anlamlı doğum günü hediyesini aldı. Doğum günü hediyesi renkleri görebilmesini sağlayan özel bir gözlük oldu...

Askerlere Anne Sürprizi 00:51

Askerlere Anne Sürprizi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlere anneler günü nedeniyle bir sürpriz yapıldı. Huzur evindeki yaşlılara anneler günü kapsamında bir ziyaret gerçekleştirilmesi için tugay komutanlığından ç..

  • En Yeniler tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

Tüm Babalara Sevgilerle 00:57

Tüm Babalara Sevgilerle

Babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü Kutlu Olsun...

  • En Yeniler tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
30 Yıl Sonra İade-i İtibar 02:59

30 Yıl Sonra İade-i İtibar

17 Eylül 1961 günü idam edilen Adnan Menderes ve 16 Eylül 1961 günü idam edilen arkadaşları Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu'nun cenazeleri İmralı adasında bir çukura gömülmüş, 30 sene boyunca burada bırakılmıştı. İda..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ… 04:04

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ…

Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 9 yaşındaki çocuğun katili yanındaki 19 yaşındaki genç çıktı. Öldürdü, yardım çağırdı, taziyesine gitti… Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında b..

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..