#Bülent cenkçi sevgililer günü dedikodu müzik dinle

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Simay Kerimcana Kemal Dedi Olanlar Oldu! Kerimcan Ayağa Kalktı ve.. 10:03

Simay Kerimcana Kemal Dedi Olanlar Oldu! Kerimcan Ayağa Kalktı ve..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Bülent Serttaş, Simay Tokatlı'nın Las Vegas'ta ki konseptini duyunca şaşırdı. Kemal Doğulu ise bu durumu çok normal karşıladıklarını anlattılar..

  • ANKA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sonunda Buda Oldu! Özeleştirinin Böylesi! 07:29

Sonunda Buda Oldu! Özeleştirinin Böylesi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Dilara Taşkın'ın elbisesi abiye bulunmadı. Kemal Doğulu ise Dilara'nın cuma şıklığını umursamadığını iddia etti. Dilara haftaya cuma şıklığı iç..

  • ANKA tarafından
  • 480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın 07:02

Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın

Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın Dinle Söz & Müzik: Murat Alaca Düzenleme: Yusuf Tomakin Yönetmen: Bülent Bağ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Altay - Bugün Ayın Işığı 04:30

Ali Altay - Bugün Ayın Işığı

Ali Altay - Bugün Ayın Işığı Dinle Söz & Müzik: Hacı Taşan Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ünal Yönetmen: Sinan Salaz..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın 04:33

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Barış Balyemez Yönetmen: Bülent Yaşar..

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta 03:41

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Deniz Bahadır Yönetmen: Bülent Yaşar..

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi 04:14

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi

şimdi hangi ruyadasın eredesin kimbilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiç bir zaman görmesem bile bildiğini bilmesemde seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiç bir zaman bitmez o ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Cihan Zengin - Mektup 03:52

Cihan Zengin - Mektup

Mektup şarkı sözleri ile Yarim senden ayrı Düştüm gurbet ele Hasretin kor gibi Düştü bu sineme… Bekledim mektubun gele gele Sorar oldum geçen her ele Sensiz eklemişim günü güne Bitsin bu gurbet Feryadım Dağlara Site..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Süleyman Çapar - Karamsar 04:38

Süleyman Çapar - Karamsar

Söz & Müzik: Süleyman Çapar Düzenleme: Bülent Geyik - Serhat Aydoğar Yönetmen: Doğan Kınalı Cast: Büşra Demircan..

Erkan Doğuş - Aşığım Sana 04:27

Erkan Doğuş - Aşığım Sana

Söz & Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Bülent Papir..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..