#Bülent ersoy ayrılık ateşten bir ok müzik dinle

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana 04:09

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana Dinle Sorarım Sana şarkı sözleri ile Unutur muyum o güzel günleri? Mazi kıymetlidir kalbe dokunur Verilen sözlerin hepsi yalan dolan Son defa baktığım gözden okunur Bu işin sonunu düşün..

Meşrep - Soluk Pembe Elbise 04:22

Meşrep - Soluk Pembe Elbise

Meşrep - Soluk Pembe Elbise Dinle SOLUK PEMBE ELBİSE Tanıdık yüzlerden kaçıyorum Kendimi gizliyorum Tanımadık yüzlerde seni arıyorum Ayrılık bu kadar sıcakken her yerde seni bulmaya çalışıyorum Bulduğum an ne yaparım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı 04:07

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - Sen Diyorum Şarkı Sözü: İşte ben de böyle bir akşamda Saçımda yeni düşmüş aklarla Yüzümde hüzünlü bir gülümseme Sen yine hep sen diyorum İçimde yarı deli bir ukdeyle Sen yine hep sen diyorum Git diyemiyo..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..