#Bülent ersoy ayrılık ateşten bir ok müzik dinle

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.594 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Müslüm Gürses - Bütün Dünya Senin Olsun 03:15

Müslüm Gürses - Bütün Dünya Senin Olsun

Bütün dünya senin olsun Bir dost bir post yeter bana Atlas libas senin olsun Bir dost bir post yeter bana Beyler tahtından inerler Ayaksız ata binerler Toprağa gömüp dönerler Bir dost bir post yeter bana. Müslüm Baba..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Geç Kaldım 04:30

Muhabbet - Geç Kaldım

Ne haldesin şu anda bilemiyorum O güzel gözlerini göremiyorum Başka birini yerine sevemiyorum Geç kaldım sevgine yetişemedim Geç kaldım sevgine yetişemedim Rüyamda her gece seni görürüm Kahrımdan bir bilsen nasıl ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pera - Seni Kaybettiğimde 04:27

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen neye yarar se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben 06:21

İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben

Sanki terk edilmiş bir viraneyim Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus ..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Kül - Yalanlar Yılanlar 04:16

Kül - Yalanlar Yılanlar

Yalanlar Yılanlar şarkı sözleri ile Evvel zaman içinde başlayan bu hikaye hala sürer durur, bugün bile her gün yeniden yazılsa da değişmez ki roller ama herkes başka bir son bekler Belki zaman içinde ortaya çıkar diye d..

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var 03:10

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var

Sanat Varsa Hayat Var Bir şarkının notalarında Bir şiirin dizelerinde Sanatın büyülü yollarında Hep beraber yürüyelim Bir tiyatro sahnesinde Kahramanlar biz olalım Sanatın görünmez ipleriyle Birbirimize bağlanalım San..

Oğuz Köprülü - Trajedi 04:12

Oğuz Köprülü - Trajedi

Oğuz Köprülü - Trajedi Şarkı Sözleri İle Trajedi trajedi kötü şans Ellerimde kalan Yerle bir olsan geri bakmaz Renkli bir fotoğraf gibi hayat Kuşlar uçar insanlarsa siyah beyaz gelir bana Yalnızsam ve korktuysam (Traje..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Belma Sera - Kalsam 04:54

Belma Sera - Kalsam

Kalsam (Belma Sera) Kalsan, ne olur gitmesen Bana tekrar bir inansan Kalsan, yine sana yine bana Bir şans tanısan Kalsam, hadi yine gitmesem Sana tekrar bir inansam Kalsam, yine bana yine sana Bir şans tanısam Kalsam, y..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Hakan Türkan - Anla 03:00

Hakan Türkan - Anla

Anla şarkı sözleri ile Bana masal anlatma Seviyorum yalanlarına kanmam Gölgen bile peşinden gelmiyorki senin E ben niye geleyim Sana eşsiz bir dünya Sunabilirdim ama Sen bunu zerre kadar haketmedin Hep ben bittim tüken..

Zeynep Casalini - Duvar 04:38

Zeynep Casalini - Duvar

eninle bir daha aynı yolda yürümem Seninle yürüyene yolda tuzakların var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden önce duvarların var Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum Ağlaya ağlaya yosun tuttum Derin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık 03:22

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık Dinle Üstünden bir yıl geçti yine gittim limana Belli ki özlemişim hasret kaldım simana Haziranın 4 ‘üne orda ol dedun bana Kalpten akti gözyaşım kariştiler dumana Bir kayık ..

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..