#Bülent ersoy ayrılık ateşten bir ok müzik dinle

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur 04:00

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uykusuz gecenin ortasında Düşüncelerim sana tutsak Her şeyi kabullenmem çok zor Güneş ayrılıkla doğacak Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir ol..

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor 04:14

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yangın yeri yürek sönmek bilmiyor Yaktığın ateşte hercai yüzüm gülmüyor Ben kimseyi sevmem artık aşkı inti̇kamdan çaldık Dil bağlanır yürek söyler dinleyen olmuy..

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz 03:09

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz

Söyle hayat bu kadar adil olmalı mı? Söyle güzellik böyle akıl almalı mı? Hisset seni hiç böyle seven olmadı mı? Dinle kalbin hiç böyle hızlı çarpmadı mı? Seninle aşkımız dağlara ferman dillere destan Seninle aşkımız der..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Barış Polat - Her Şey Sahte 04:28

Barış Polat - Her Şey Sahte

Barış Polat - Her Şey Sahte Dinle Her Şey Sahte şarkı sözleri ile Sokaklar karanlık içinde, ışıklar dolmuyor artık, Sevdalar yalandan, içimden yangınlar kopmuyor artık, Hayaller yolda kalmış, umutlar bir adım almıy..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Haluk BB - İblis 04:07

Haluk BB - İblis

Haluk BB - İblis Dinle İblis şarkı sözleri ile Genişler zaman sıcaktan, Günler geçmek bilmez Toparlamaya çalıştıkça, Şişeler yolunu keser Sırtında kocaman bir iblis; Biraz ağır ehli keyif Kurtulmaya çabaladıkça, Kanı..

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Göksel - Bu da Geçecek 04:25

Göksel - Bu da Geçecek

Göksel - Bu da Geçecek Dinle Söz - Müzik: Göksel & Mabel Matiz Düzenleme: Alper Erinç Yönetmen: Murat Onbul Şarkı Sözleri: Bu da geçecek biliyorum ah Kara güneşten gün doğacak Kırılınca kör kapılar Bu taşlarda güller ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.529 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Hadise - Geliyorum Yanına 03:29

Hadise - Geliyorum Yanına

Hadise - Geliyorum Yanına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Macerayı kapına getiriyorum Çok tutar bu film baş rolde yine adım Tam bir kahraman kesiliyorum düşünce aşka Kurusun tabiatım Yaklaştığında yaz geliyor Ne kadar abarts..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Yalın - Deva Bize Sevişler 03:37

Yalın - Deva Bize Sevişler

Yalın - Deva Bize Sevişler Müzik Dinle Şarkı sözleri İstemem solsun ümitlerin Camdansa sözlerim bileği bükülmez adaletin Yemin olsun hiç unutmadım sevgilim Teninse cehennemim düşünmem koşarak gelirim Hayatın içinde h..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor 04:17

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor Müzik Dinle Şarkı sözleri Nasıl zor söyleyememek içimdekini Bilirsin süslü cümleleri hiç beceremem Nasıl kor dön diyememek içimde kilit Elinsin bir daha ismini hecelemem Adın g..