#Bülent ersoy bilemezsin sen müzik dinle

Hanımınız İlgi İstiyor 03:25

Hanımınız İlgi İstiyor

Güzel Bayan Kocasından Yeterli İlgiyi Bulamayınca İntiharı Seçmiş Sen Benimsin Adlı Filimden Anlamlı Bir Kesit...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı 13:36

Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı

1.Beni Canımdan Ayırdı 2.Göze Mi Geldim Sen Mi Unuttun 3.Yine Bu Yıl Ada Sensiz 4.Sarı Kurdelam Sarı Artist:Serdar Erbaşı Album: Çiçek Pasajı (Cite de Pera)..

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı 00:24

Kabir Azabı Tanıtım Fragmanı

Sinema kariyerinde Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim gibi seriye dönüşen filmler yer alan yönetmen Arkın Aktaç ve son yılların senaryoları en fazla sinemaya uyarlanan senaristi Murat Toktamışoğlu’nu yeniden bir araya getir..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu 06:07

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin gündemi hakkında açıklamalar yapan Fatih Ürek, magazin yorumcusu sanatçıları sert dille eleştirdi. Sanatçıların, magazin yorumcusu o..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hased: Bende yok onda da olmasın 00:54

Hased: Bende yok onda da olmasın

Mertebeler: ▪Hased: Bende yok onda da olmasın ▪Buhul: Bende var onda olmasın ▪Şuhl: Onunki benim olsun ▪Gıpta: Onda var bende de olsun ▪Sehavet: Bende var onda da olsun ▪İsar: Benim değil onun olsun ▪Cud: Bende yok ama o..

  • PengoTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman 00:31

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman

Çin’de erkek arkadaşı kendisini terk ettikten sonra günlerce ağlayan kadın intikam almak istemiş. Eski erkek arkadaşının evine 1 ton soğan yolladı. Soğanlarla birlikte bir de not gönderen kadın, sen beni ağlattın. Şimdi ..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı 00:14

Tek Hamlesiyle Dikkatleri Üzerine Toplayan Tofaşçı

14 saniyelik sürrealist bir video. Son ses müzikle milletin ödünü patlatması, haliyle insanların ilgisini çektikten sonraki tatminkar sırıtışı... Veriyorsun bu işin hakkını be kral. Etrafa en büyük rahatsızlığı sen veriy..

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otobüste maske tartışması 01:25

Otobüste maske tartışması

Fatih'te otobüse binen bir kişi telefonla konuştuğu sırada maskesini çenesine indirince diğer yolcuların tepkisini çekti. Çıkan tartışma üzerine Maskeyle konuşunca ses gitmiyor diyerek kendini savunan vatandaşa diğer y..

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit 02:51

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit

Tuzla’da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” demesi dikkat çekti...

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı 10:48

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı

Ünlü şarkıcı, yeni albümünün ilk klibini “Sen Elimden Tut” şarkısı için çekti. Point Hotel’in helikopter pistinde çekilen klipte Ferhat Göçer okçu oldu, ok attı. Klip çekimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtla..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek 01:40

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek

AFAD görevlisi Atıl Hepçorman, Ayda Gezgin'in buldukları ilk andaki sözlerini paylaştı: Ayda sen misin? dedim. 'Buradayım benim. Annem birazdan gelecek.....

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

Şener Şen de koronavirüse yakalandı 01:10

Şener Şen de koronavirüse yakalandı

TÜRK SİNEMASININ EFSANEVİ İSMİ ŞENER ŞEN... VİRÜS İLLETİNDEN O DA KAÇAMADI... TESTİ POZİTİF ÇIKAN USTA OYUNCU HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA.....

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Bir Daha Gel Samsun'dan 04:26

Bir Daha Gel Samsun'dan

Sana hasret sana vurgun gönlümüz Neredesin mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Bu gemi bu karadeniz Sarı saçlım mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Ararım izini dolmabahçeden Bir daha dönmezmi bu yola giden ..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle 1:27:49

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, asıl kimliklerini gizleyen iki genç arasında yaşanan aşk konu edilir. Hacı Mansur Ağa ve ailesi, Çukurova’nın zenginlerindendir. Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı Hacı Mansur, oğlu Tayfur’u Zeynel ..

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor 00:55

Doğum Öncesi Anne Karnındaki Bebekle Konuşan Doktor

Dünyaya gelmeye hazırlanan Eva'yı Bakayım olmuş musun? diyerek kontrol eden, sonrasında da Hadi sen giyin, çıkaracağız seni diyen Erson Aksu isimli doktorun muhteşem anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Ekiplere böyle ''dayı''landı! 01:53

Ekiplere böyle ''dayı''landı!

BEN SENİN DAYIN DEĞİLİM, POLİSİM ... ANTALYA'DA KISITLAMAYI DELEN BİR ŞEHİR ZORBASI, 'DAYI' DİYE HİTAP ETTİĞİ POLİS MEMURLARINA DAYILANMAYI DENEDİ... İŞTE, SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN? KABİLESİNDEN BİRİ DAHA....

Sarılmanın Cezası Olur Mu 02:28

Sarılmanın Cezası Olur Mu

Sarılmanın cezası olur mu? BAU İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü öğrencileri Cansu Uçar, Narod Avcı ve Dilan Menteş'in, Öğretim Görevlisi Mahmut Çınar'ın verdiği Convergence Journalism dersi için yaptıkları proje, Yo..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..