#Bülent ersoy bu akşam bütün meyhanelerini müzik dinle

Meryem - Meryemin Hayalleri Suya Düşüyor! 05:56

Meryem - Meryemin Hayalleri Suya Düşüyor!

Meryem, Oktay'ın savcı olmasının şerefine, onunla çıktığı akşam yemeğinde evlilik teklifi bekliyor ancak işler umduğu gibi gitmiyor! Meryem, Oktay'la çıktığı akşam yemeğinde evlilik teklifi beklerken hayalleri bir anda s..

  • ANKA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluktan Melteme Romantik Sürpriz! 05:25

Haluktan Melteme Romantik Sürpriz!

Meltem için sürpriz bir akşam yemeği hazırlayan Haluk, Meltem'in gönlünü fethediyor ve ikili arasında romantik anlara yaşanıyor! Meltem, Haluk'u romantik olmamakla suçluyor ve bunun üzerine Haluk, Meltem'e sürpriz yapmak..

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı 01:58

Aşk-ı Roman Dizisine Sosyal Medyadan Tepki Yağdı

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Aşk-ı Roman dizisine sosyal medya kullanıcılarından ağır eleştiriler yöneltildi. Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şıkel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

Deniz Tekin - Hep Sonradan 04:10

Deniz Tekin - Hep Sonradan

Ne sen leyla' sın ne de ben mecnun Ne sen yorgun ne de ben yorgun Kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan Hep s..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Hayatımızdaki En Önemli İnsanlar İçin Zaman Yaratalım 01:38

Hayatımızdaki En Önemli İnsanlar İçin Zaman Yaratalım

Ebeveyn ve Çocuklara : Yaşayan ve ya Ölü Herhangi Biriyle Akşam Yemeği Yiyebilicek Olsanız Kimi Seçerdiniz ? Akşam Yemeği Ailemiz İçin En Önemli An Olsun Seyredelim. Ebeveynler gözyaşlarını tutamadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı 07:20

Sinan Güleryüz Bu Sefer Sahneye Hayvan Dostlarımız İçin Çıktı

Sevilen müzisyen Sinan Güleryüz önceki akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği” için sahne alıp şarkı söyledi. Güleryüz, elde edilen tüm gelirini sokak hayvanları için bağışladığını açı..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı’nın Küçük Kaçamağı 00:19

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı’nın Küçük Kaçamağı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı dün akşam Etiler’de görüntülendi. Sık sık spor yaparken video paylaşan ve fiziğine dikkat eden Şeyma Subaşı dün akşam küçük bir kaçamak yaptı. Acun Ilıcalı ile birlikte Etiler’de waffle yedil..

  • BETA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bensu Soral Apar Topar Hastaneye Gi̇tti̇ Sağlık Durumu Nasıl 01:52

Bensu Soral Apar Topar Hastaneye Gi̇tti̇ Sağlık Durumu Nasıl

Güzel oyuncu Bensu Soral dün akşam Maslak’ta bir hastanede kameralar tarafından görüntülendi. Dizi ve film projelerine ara veren ve sık sık spor yaparken görüntülenen Bensu Soral dün akşam apar topar hastaneye gitti. H..

  • BETA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teoman'dan Evlilik İlgili Şok Eden Tavsiye 00:41

Teoman'dan Evlilik İlgili Şok Eden Tavsiye

Ünlü şarkıcı Teoman önceki akşam, Levent’te Jungle 8 adlı mekanda görüntülendi. Son dönemde alkol tedavisi gördüğü konuşulan şarkıcı evlilikle ilgili de tavsiye de bulundu. Teoman, önceki akşam Levent’te Jungle 8 adlı me..

  • BETA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Sıla Ve Ahmet Kural Çifti Evlilik Öncesi İmaj Tazeledi 00:12

Sıla Ve Ahmet Kural Çifti Evlilik Öncesi İmaj Tazeledi

Sıla ve uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Ahmet Kural önceki akşam Reşitpaşa’da bir mekanda görüntülendi. İkilinin tarz değişikliği dikkatlerden kaçmadı. Sıla ve Ahmet Kural, önceki akşam Reşitpaşa’da bir mekan çıkışı ..

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Akın - Seviyorum Seni 04:29

Onur Akın - Seviyorum Seni

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka 01:11

Türk Çalgıcılardan İngiliz Futbolculara Waka Waka

Manganın eski solisti Ferman Akgül, önceki akşam görüntülendi. Ferman Akgül önceki akşam minik bir konser sonrası, Eşinin arkadaşları ve Arsenal Copenhagen Danimarka milli futbolcusu olan kuzenleri ile objektiflere yansı..

  • BETA tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Hangi Ünlü İsimle Şarkı Çalışması Yapıyor 00:54

Serdar Ortaç Hangi Ünlü İsimle Şarkı Çalışması Yapıyor

Ünlü popçu Serdar Ortaç dün akşam muhabirlerin sorularını yanıtladı. Popçu bir de şarkı müjdesi verdi. Ünlü popçu Serdar Ortaç dün akşam bir mekan çıkışında görüntülendi. Popçu, eskiden şarkı söylediği mekanı görünce ise..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Oyuncu Burcu Binici'den Aşk Hayatıyla İlgili Sitem Dolu Sözler 19:01

Oyuncu Burcu Binici'den Aşk Hayatıyla İlgili Sitem Dolu Sözler

Dün akşam Anadolu Ateşi gösterisini izlemeye gelen Oyuncu Burcu Binici aşk hayatıyla ilgili konuştu. Güzel oyuncu Burcu Binici dün akşam Anadolu Ateşi’nin gösterisini izlemeye gitti. Gösteri öncesinde muhabirlerin sorula..

  • BETA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz'dan Düet Sinyali Stüdyo Çalışmaları Başladı 00:40

Murat Boz'dan Düet Sinyali Stüdyo Çalışmaları Başladı

Ünlü şarkıcı Murat Boz, önceki akşam O Ses Türkiye ekibiyle akşam yemeği yedi. Acun Ilıcalı’nın da bulunduğu yemek çıkışı objektiflere yansıyan Boz, sevenlerine bir müjde verdi. Murat Boz, stüdyo çalışmalarına başladığın..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..