#Bülent ersoy bu akşam bütün meyhanelerini müzik dinle

Berkay Ve Özlem Ada Şahin Deprem Anını Anlattı. 02:31

Berkay Ve Özlem Ada Şahin Deprem Anını Anlattı.

Berkay Şahin Ve Özlem Ada Şahin Çifti, dün Akşam Bir Mekandan Çıkarken Görüntülendi. Arkadaşlarıyla Kahve İçmeye Çıktıklarını Söyleyen Ünlü Çift, İstanbul’daki Büyük Depremi Evlerinde Yaşadıklarını Belirtti. Berkay, “All..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Böyle kar sevinci görülmedi! 03:05

Böyle kar sevinci görülmedi!

O KADAR ÇOK BEKLENMİŞTİ Kİ, BÖYLE KAR SEVİNCİ GÖRÜLMEDİ. DÜN AKŞAM NEREDEYSE BÜTÜN TÜRKİYE SOKAĞA DÖKÜLDÜ. SEVİNÇTEN GÖBEK ATAN DA VARDI HALAY ÇEKEN DE. İŞTE MEMLEKETİN SIRADIŞI KAR MANZARALARI...

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek 05:02

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi 06:24

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tereyagi 1 yk pudra sekeri(yada toz seker) 1 tane yumurta 1 su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un(lütfen kontrol..

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Kaç Yıl Geçti  Sezen Aksu 1978 03:10

Kaç Yıl Geçti Sezen Aksu 1978

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum 04:26

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum Şarkı Sözleri Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum Sende bütün ümitler,sende bütün özlemler Beni bende arama artık ben..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Söz | 9.Bölüm 2:17:30

Söz | 9.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..