#Bülent ersoy bu akşam bütün meyhanelerini müzik dinle

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Kadir Şeker davasında şok olay 03:27

Kadir Şeker davasında şok olay

Kadir Şeker’in kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta yaşayan oğluna yemek vermek için dışarı çıktığını ve Ayşe D.'nin kardeşi Figen D’ni..

Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

Firar Eden Balık 00:27

Firar Eden Balık

Akşam yemeği için bir balık yakalayan tamirci balığı taze tutmak için dükkanın önünde su içinde leğene koymuş. Ancak balığın yemek olmaya niyeti yokmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolar ve euro yükseldi 02:39

Dolar ve euro yükseldi

TÜRKİYE'DE GÖZLER DOLARIN ÜZERİNDE. ÖYLE Kİ DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN YÜKSELİŞE GEÇTİ... ALTIN DA FIRLADI. BORSA İSE TAM TERSİ DÜŞTÜ. PEKİ PİYASADA SON DURUM NE? UZMANLAR NE DİYOR... İŞTE CEVABI.....

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!! 01:32

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!!

Burçak Tuncer elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı.Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp altına şunları yazdı:Güneşli bir Dominik sabahından herkese merhaba! Survivor maceram burada sona erdi. İyisiyle kötüsüyle çok f..

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - Tevfik Köşeye Sıkışıyor! 04:34

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Tevfik Köşeye Sıkışıyor!

Mirliva Tevfik ile Ali Kemal arasında gerginlik büyüyor ve sinirlerine hakim olamayan Mirliva Tevfik, Ali Kemal'e tokat atıyor. Akşam yemeğinde Ali Kemal'in, Tevfik'e sorduğu soru karşısında Tevfik neye uğradığını şaşırı..

  • ANKA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı 01:26

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 19.00’dan sabah 05.00’e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda polisler megafonlarla vatandaşları evlerine gi..

İstanbul’da yağmur sonrası gökkuşağı sürprizi 01:36

İstanbul’da yağmur sonrası gökkuşağı sürprizi

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağışlı hava sonrası gökyüzünde oluşan gökkuşağı görenleri kendine hayran bıraktı...

İstanbul’da beklenen sağanak yağış başladı 02:18

İstanbul’da beklenen sağanak yağış başladı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen sağanak yağış, akşam saatleri itibariyle başladı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çareyi duraklara sığınmakta bulurken, yağmurun etkisiyle megakentin tra..

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar! 05:01

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar!

Hüseyin'den, Zeynep'e sürpriz evlenme teklifi geliyor; Cevher Ailesi'nde romantik dakikalar yaşanıyor. Hüseyin, Zeynep ile yeniden bir hayat kurmak ister. Zeynep'i davet ettiği mekanda, birbirlerini ilk gördükleri zamanl..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

İskelede Yere Yapışan Kızlar 00:37

İskelede Yere Yapışan Kızlar

Tatile çıktıkları yerde akşam üzeri iskeleye giden arkadaş grubundan bir kız önünde giden kızın sırtına atlamak istemiş. Ancak üzerinde atladığı kız dengesini sağlayamayınca ikisi de yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul'da fetih ışıltıları 01:24

İstanbul'da fetih ışıltıları

TARİHİ DEĞİŞTİREN, OSMANLIYI DÜNYA İMPARATORLUĞU YAPAN İSTANBUL'UN FETHİNİN 568. YILI DÜN AKŞAM GÖRSEL ŞÖLENLE KUTLANDI. BÜYÜK FETİH TÜM COŞKUSUYLA GALATA KULESİ'NE, AYASOFYA CAMİSİNE VE HALİÇ SEMALARINA BAKIN NASIL YANS..

Şiddetli yağmur bastırınca... 01:04

Şiddetli yağmur bastırınca...

YAĞMUR SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI, AKŞAM ÜZERİ ŞİDDETİNİ ARTIRDI. İSTANBUL MALTEPE'DE ÇOK SAYIDA İŞ YERİNİ SU BASTI, ESNAF BİNLERCE LİRALIK ZARARA UĞRADI.....

Bakü sokaklarında Mehter Marşlı Euro 2020 coşkusu 02:43

Bakü sokaklarında Mehter Marşlı Euro 2020 coşkusu

Azerbaycan’daki Bakü Olimpiyat Stadı'nda bu akşam oynanacak Türkiye-Galler Euro 2020 A Grubu maçı için çok sayıda Türk futbolseverin akın ettiği Bakü’de maç coşkusu yaşanırken, sokaklar Mehter Marşı ile inledi...

Yozgat'ta selin geliş anı ortaya çıktı 01:01

Yozgat'ta selin geliş anı ortaya çıktı

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde sağanak ve dolu etkili oldu. Hacıilyas ve Bazlamaç köyü yakınlarında kuvvetli yağmur ve dolu, sele neden oldu. Dün akşam saatlerinde yaşanan selin görüntüleri ortaya çıktı...

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Ndiaye Pazarlığında Son Durum! 02:03

Ndiaye Pazarlığında Son Durum!

Yeni sezona kaliteli ve güçlü bir takım ile girmek isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar orta sahaya yapacağı transfer konusunda Badou Ndiaye ismi üzerinde odaklanırken, bu transferi so..

  • OFSAYT tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

Plajda kanalizasyon skandalı 01:32

Plajda kanalizasyon skandalı

AYDIN KUŞADASI BAYRAM TATİLİNDE DOLDU, TAŞTI, AMA İLÇE BU YOĞUNLUĞA DAYANAMADI, DÜN AKŞAM KANALİZASYON HATTI PATLADI, ATIK SU DENİZE DÖKÜLÜNCE PLAJDAKİ TATİLCİLER NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Selçuk Tektaş'ın Mevlidinde Duygusal Anlar! Ezanı Alişan Okudu, Annesine Sarılıp Ağladı 01:43

Selçuk Tektaş'ın Mevlidinde Duygusal Anlar! Ezanı Alişan Okudu, Annesi

Alişan, bir hafta önce vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş için Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu. Alişan, mevlit öncesinde akşam ezanını kendisi okudu. Suzan Tektaş, gözyaşlarına boğulurken Alişan annesini ..