#Bülent ersoy ceza müzik dinle

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi 00:38

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların yer aldığı koğuşta tünel kazılarak firar girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgilere..

Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti 02:00

Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti

Sidhar Chillal 14 yaşında sol elinin tırnaklarını uzatmaya karar vermeden önce Hindistan'ın Pune kentinde yaşayan normal bir gençti. Tırnaklarını uzatmaya ise ilkokulda bir Hint geleneği olan küçük tırnak uzatma konusund..

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona virüs denetimine tepki gösterdi, maskesini atarak taksiye bindi 00:20

Korona virüs denetimine tepki gösterdi, maskesini atarak taksiye bindi

Beyoğlu'nda korona virüs denetimleri yapan polis ekipleri, maske takmayan kadın yolcu için taksi sürücüsüne ceza kesti. Denetimlere tepki gösteren kadın, maskesini yere atarak taksiye bindi. İlginç anlar kameralara yansı..

Polisi gören sürücüler emniyet kemerini taktı 02:09

Polisi gören sürücüler emniyet kemerini taktı

Adana’da trafik polisleri, emniyet kemeri takmayan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi. Sürücülerin, polisleri görünce emniyet kemeri takması dikkat çekti. Bir sürücünün ceza yiyeceğini öğrenince sinirlendiği görül..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var 00:58

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var

Ligde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak lige dönen Siyah Beyazlılar'da yüzler gülüyor. Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Beşik..

Parmak Darbesiyle Yıkılan Sarhoş 00:18

Parmak Darbesiyle Yıkılan Sarhoş

Alkollü kafa ile iskambil oynayan sarhoş adamlardan biri diğerine cezayı ödetmek istemiş. Ceza işini ödetmek için bir parmak darbesi yetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu 01:14

Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs ile mücadele kapsamında Çorum’da maske denetimi yapıldı.Gazi Caddesi'nde denetim yapan polis ekipleri, maskesiz gezen bir kadını durdurarak maske takması için uyarıda bulunarak..

  • PengoTV tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti 02:52

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti

Adıyaman’da sevdiği kıza arkadaşları ile birlikte meşaleli evlilik teklifinde bulunan gence, ‘sosyal mesafe’ kurallarına aykırı davranmaktan 900 TL ceza kesildi...

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti 03:23

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 maçından birer puanla ayrılan Fenerbahçe, haftayı 17 puanla tamamladı ve lider Galatasaray'ın 9 puan..

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'ta 12 Kişi Olması Gereken Minibüsten 35 Kişi Çıktı 02:34

Esenyurt'ta 12 Kişi Olması Gereken Minibüsten 35 Kişi Çıktı

Esenyurt’ta koronavirüs salgınını önleme tedbirleri kapsamında toplu taşımada yapılan fazla yolcu uygulamasında bir minibüste oturan 12 yolcu yerine toplam 35 yolcu çıktı. Sürücü hakkında ceza kesilmesi için polis tarafı..

İkinci kez maske kuralını ihlal eden kadından polise pişkin sözler 04:18

İkinci kez maske kuralını ihlal eden kadından polise pişkin sözler

Çorum’da açık alanlarda getirilen maske takma mecburiyetine uymayan bir kadın, ceza yememek için dakikalarca polis ekiplerine direndi. Polis ekiplerine zorluk çıkaran kadının ikinci kez maskesiz sokağa çıktığı anlaşılmas..

Oh Olsun  Ona Burada Patron Derler 12:55

Oh Olsun Ona Burada Patron Derler

Oh Olsun | Ona Burada Patron Derler Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soyga..

Oh Olsun  Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler 02:31

Oh Olsun Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

İslam düşmanı adamın cezası belli oldu 01:09

İslam düşmanı adamın cezası belli oldu

BAŞÖRTÜLÜ HAMİLE BİR KADIN... BİR KAFEDE ARKADAŞLARIYLA YEMEK YERKEN, İSLAMOFOBİK BİR SALDIRGANIN HEDEFİ OLMUŞ,,, ACIMASIZCA DÖVÜLMÜŞTÜ. BAKIN AVUSTURALYA YARGISI, O İSLAM DÜŞMANINA NE CEZA VERDİ.....

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! 01:26

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

MASKE TAKMADIĞI İÇİN POLİSLE TARTIŞMIŞ, GÖZALTINA ALINMIŞTI... RANA BATI İSİMLİ GENÇ KADIN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI, İSTENEN CEZA BELLİ OLDU.....

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki.. 01:20

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki..

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Kadir Şeker'in yargılanması ve ceza alması hakkında konuştu. Aleyna Çakır ile Ümitcan Uygun hakkında da sözler söyledi. ece üner, ece üner kadir şeker, ece üner aleyna çakır, ece üner..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

Maskesiz Yakalandı Polis Abisini Aradı 01:14

Maskesiz Yakalandı Polis Abisini Aradı

İstiklal Caddesi’nde polis, maske ve sosyal mesafe denetlemesi yaptı. Bir genç maskesi takılı olmadığı için ceza yiyeceğini anlayınca polis ağabeyini aradı...

Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Eğer televizyonda görürsem.. 01:37

Eğer televizyonda görürsem..

İSTANBUL KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ALARM VERİRKEN, BAZILARI ISRARLA MASKE TAKMAMAYA DEVAM EDİYOR CEZA YAZILINCA DA HEPSİ AYNI TEPKİYİ GÖSTERİP, İŞİNİ YAPAN HABERCİLERE SALDIRIYOR. ŞİMDİ EKRANLARINIZA BİR ÖRNEK DAHA GELİYOR...

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..