#Bülent ersoy ceza müzik dinle

Asayiş Şube Polis Ekiplerinden Koronavirüs Kurallarına Uymayan Kişilere Operasyon! İşte Görüntüler 01:30

Asayiş Şube Polis Ekiplerinden Koronavirüs Kurallarına Uymayan Kişiler

Asayiş Şube Polis Ekiplerinden Koronavirüs Kurallarına Uymayan Kişilere Operasyon! İşte Görüntüler, Asayiş Şube Polis Ekipleri Kumar Oynayan Kişilere Ceza Yağdırdı! İşte Görüntüler..

Deli Yürek 41. Bölüm İzle 53:26

Deli Yürek 41. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı 01:04

Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı

İstanbul’da sahilde denetime çıkan polis kısıtlamaya uymayan 52 kişiye 180 bin lira ceza uyguladı. Yine birbirinden ilginç bahaneler vardı...

En pahalı kahvaltı! 02:17

En pahalı kahvaltı!

BUGÜN DE KISITLAMA VARDI, AMA YİNE BAZILARI BUNU HİÇ UMURSAMADI. KİMİ HAYATININ EN PAHALI POĞAÇASINI YEDİ. KİMİLERİ DE ÜÇ KİŞİ BİR OLUP BİR KÖPEĞİ GEZDİRDİ. CEZA YAZILINCA TANSİYON DA YÜKSELDİ...

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.387 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indirimini bozdu 05:11

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indi

İstinaf Mahkemesi, Maltepe’de Fatma Şengül’ü silahla vurarak öldüren sanık hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ ile verilen 18 yıllık hapis cezasını bozarak, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karar sonra..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı 01:05

Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı

Adana'da otomobilinin arka koltuğuna motosiklet yükleyerek sol kapısı açık şekilde trafikte ilerleyen sürücü, görenleri hayrete düşürdü. Mithat Özsan Bulvarı'ndan şehir merkezi yönüne doğru arka koltuğuna yüklenen motos..

  • JET TV tarafından
  • 1.456 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kumarhaneye çevrilen iş merkezinde 25 kişi suçüstü yakalandı 00:55

Kumarhaneye çevrilen iş merkezinde 25 kişi suçüstü yakalandı

Denizli'de bir iş merkezine düzenlenen operasyonda 25 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı. Korona virüs tedbirlerini ihlal eden 25 kişiye toplam 112 bin TL ceza kesilirken, yangın merdiveninden kaçmak için kapı yapıldı..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı! 02:01

Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı!

KARANTİNADA OLMASI GEREKEN BİR AŞÇI, EĞLENCE MEKANININ MUTFAĞINDA YAKALANDI... ONA DA, MÜŞTERİLERE DE CEZA KESİLDİ.....

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı! 02:10

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı!

İSTANBUL'DA SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN KAR MASKELİ, KOSTÜMLÜ PARTİSİ VARDI. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN VİLLADAKİ PARTİSİNİ, SABAHA KARŞI POLİS BASTI... 25 KİŞİYE CEZA KESİLDİ.....

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 02:40

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının yükseldiğine dikkat çektiği Gaziantep’te çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Polis ekipleri, cadde ve sokaklarda kurallara uymayıp, nizami maske takmayanlara cezai işlem uy..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı 00:56

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihmal eden 2 genç ortalığı karıştırdı. Olay yerine gelen ağabey kardeşinin ceza yediğini duyunca yanındaki şahsı tokatladı...

Kısıtlanamayanlar sokakta! 01:41

Kısıtlanamayanlar sokakta!

KİMİ CEZA YEMEMEK İÇİN POLİSİ TEHDİT ETTİ, KİMİ DENETİMDEN KAÇMAK İÇİN MUTFAK DOLABINA SAKLANDI, KİMİ DE KAMYONETLE ÇOLUK ÇOCUK GEZMEDEYDİ. İŞTE TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜS HARİTASI NASIL KIZARDI SORUSUNUN EN NET YANITI...

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

Vatandaşım Evde Sen De Evde Oturacaksın 01:34

Vatandaşım Evde Sen De Evde Oturacaksın

İstanbul Taksim’de ikamet kartı almış bir İranlı, kısıtlamada sokağa çıkınca ceza kesildi. Polis, benim vatandaşım evde oturuyorsa sen de evinde oturacaksın dedi...

Cebimde bir kuruş para yok 01:24

Cebimde bir kuruş para yok

HEM TAM KAPANMAYI İHLAL ETTİLER, HEM DE CEZA YEMEMEK İÇİN BOŞ CÜZDANLARINI GÖSTERDİLER... YİNE DE CEZAYI YEDİLER.....

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı! 01:25

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı!

KISITLAMAYI DELEN GENÇ, POLİSLE KOVALAMACANIN SONUNDA YAKALANDI... BABASI GELİNCE ONA DESTEK OLACAK SANDI AMA, UMDUĞUNU BULAMADI..AYNI ANDA HEM AZAR HEM DE CEZA YEDİ.....

Drift attı, kaza yaptı! 01:20

Drift attı, kaza yaptı!

KISITLAMAYI İHLAL ETTİ, ARKADAŞIYLA BİRLİKTE DRİFT ATTI... AMA YAPTIĞI MAGANDALIĞIN SONU KAZAYLA BİTTİ... İKİ SORUMSUZA DA CEZA KESİLDİ, ARAÇLARI DA TRAFİKTEN MEN EDİLDİ.....

Akaryakıt istasyonunda drift yaptı, ehliyetine el kondu 00:51

Akaryakıt istasyonunda drift yaptı, ehliyetine el kondu

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde akaryakıt istasyonunda bir sürücü otomobiliyle drift yaptı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polisin yakaladığı sürücüye 10 bin 481 lira ceza uygulanırken ehliyetine de el konuldu..