#Bülent ersoy dert Çekmeye gi̇di̇yorum müzik dinle

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Şehit Kızından Babasına Gözyaşlarına Boğan Mektup 01:45

Şehit Kızından Babasına Gözyaşlarına Boğan Mektup

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Özel Kuvvetlerde görevli Binbaşı Bülent Albayrak'ın asil kızının, babasına yazdığı mektup gözyaşlarına boğuyor...

Evcilik Oyunu 1964 Türk Filmi İzle 1:38:59

Evcilik Oyunu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir birlerini tanımayan bir çift bir süre evli gibi görünmek zorunda kalmıştır. Yapımı : 1964 - Türkiye Tür : Dram & Romantik Süre: 90 Dak. Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Cevat Kurtuluş , Belgin Doruk , Sa..

Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle 1:29:08

Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle

Konusu: Üvey annesinden nefret eden Necla bir gece öldürülen babasının cinayetini üzerine alır ve büyük bir mücâdeleye başlar. Yıl : 1969 Tür : Dram Süre: 100 Dak. Yönetmen : Nejat Saydam Oyuncular : Türkan Şoray , Fat..

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle 1:08:47

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Artan hayat pahalılığında kiracı olan fakat evden çıkarıldıkları için yeni bir ev bulmak zorunda olan bir grup insanın içine düştükleri komik durumları anlatan film bir yandanda hayatın gerçeklerini gözler önüne ..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Mehmetçik Çukurca Şehidine Veda Etmek İçin Böyle Koştu 00:46

Mehmetçik Çukurca Şehidine Veda Etmek İçin Böyle Koştu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Bülent Alp'in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Adana'ya uğurlandı. Şehidin naaşını omuzlayabilmek için Mehmetçik ve ..

Plaza Diline Uydurukça Yorumu (Eczacıbaşı&Gülse Birsel) 04:03

Plaza Diline Uydurukça Yorumu (Eczacıbaşı&Gülse Birsel)

Son yıllarda çıkan plaza dili ile Türkçemizi katleden insanları çok güzel bir şekilde eleştiren Gülse Birsel ve Bülent Eczacıbaşı'nı izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4N1K 2 Tanıtım Fragmanı 00:45

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı

Yaz aylarında dizisi ile FOX'ta yer almaya başlayacak fenomen hikayenin ikinci filmi “4N1K 2”nin senaryosunu Deniz Coşkun kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgö..

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle 1:42:44

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle

Konusu : İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin d..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm 2:11:36

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman 00:42

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman

Oyuncu Kadrosu: Cesur Alemdaroğlu: Kıvanç Tatlıtuğ Sühan Korludağ: Tuba Büyüküstün Tahsin Korludağ: Tamer Levent Fügen Alemdaroğlu: Tilbe Saran Mihriban Aydınbaş: Devrim Yakut Korhan Korludağ: Erkan Avcı Bülent Aydınbaş:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dudullu Postası 9. Bölüm Fragmanı 01:00

Dudullu Postası 9. Bölüm Fragmanı

Cem kim olduğunu bulabilecek mi? ???? Sokakların asi ve aşık çocuğu şimdi bambaşka bir dünyanın içinde.???? #DudulluPostası yeni bölümüyle cuma 19.00’da sadece BluTV’de! ???? Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, E..

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle 1:42:37

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle

Zekiyi şöhret yapan patroniçe nermin kıskançlıgından onun ses tellerine zarar verir.ama kocası tarafından öldürülünce suç zekiye kalır.zeki olaydan kaçarken kaza ile öldügü sanılır oysaki o anadolunun ücra bir köşesinde ..

Dudullu Potası 10. Bölüm Fragmanı 00:59

Dudullu Potası 10. Bölüm Fragmanı

Sonunda Nazlı'yla tanışabildik! ???? Ama bu ilişkide bir terslik var? ???? #DudulluPostası yeni bölümü cuma 19.00'da, sadece BluTV'de! ???? Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kır..

Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı 01:01

Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı

Sıra, psikanalize tüm karakterlerden daha layık olan yılların ev hanımında! ☝#DudulluPostası yeni bölümü cuma 19.00’da, sadece BluTV’de ☠ Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kıra..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Kronik Böbrek Yetmezliği Nedir 01:21

Kronik Böbrek Yetmezliği Nedir

Leyla Ataman ile Check-Up programına konuk olan Dr. Bülent Çulhacı, kronik böbrek yetmezliği hastalığı hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş 00:42

Sabiha Gökçen Havalimanı İçin 2001 Yılında Bakın Ne Demiş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit'in Başbakan olduğu 2001'de de yatırımlara karşıymış. Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında yaptığı konuşmada “Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yapmaya ne gerek var ?Uçak bile inmiyor” dedi..

Chp'de Sular Durulmuyor Tezcan'ın Üstüne Yürüdüler 00:33

Chp'de Sular Durulmuyor Tezcan'ın Üstüne Yürüdüler

CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısı sırasında gergin anlar yaşandı. Bülent Tezcan, canlı yayında yaptığı açıklamaları hemen sonlandırıp içeri girdi. Ardından tekrar gelip sözlerine devam etti...

Kayserili ile Karadenizli Atışması  Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral Zeren 05:45

Kayserili ile Karadenizli Atışması Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral

Sevgili Halam Filmi Konusu; Kayserili ve Karedenizli iki ailenin öyküsü.. Sevgili Halam Filmi Oyuncuları; Aytaç Arman, Meral Zeren, Mete İnselel, Adile Naşit, Pekcan Koşar, Hulusi Kentmen, Seden Kızıltunç, Meral Küçüker..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle 1:58:32

Şafak Bekçileri 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir hava üsteğmeni ile bir ağa kızının aşk öyküsü. Yıl : 1963 Tür : Dram & Romantik Senaryo : Sadık Şendil, Halit Refiğ, Bülent Oran Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Ekrem Bora, Sami Hazinses, Göksel Arsoy, ..

Vücuttaki Dövmeler Nasıl Siliniyor 04:57

Vücuttaki Dövmeler Nasıl Siliniyor

Prof. Dr. Halis Bülent Taştan canlı yayında lazerle dövme silmeyi anlatıyor.....

  • NABIZ tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Veda Busesi 1965 Türk Filmi İzle 1:15:19

Veda Busesi 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Estetik bir ameliyatla çirkin yüzünü değiştirip, aşık olduğu kızın karşısına çıkan bir delikanlının öyküsü. Yıl : 1965 Tür : Dram, Romantik Senaryo : Bülent Oran Yönetmen : Ülkü Erakalın Oyuncular : Türkan Şor..

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..

1995 Yılında Beşiktaşlı Futbolcuların Oynadığı Klip 04:20

1995 Yılında Beşiktaşlı Futbolcuların Oynadığı Klip

Aykut Hakan Ayşe'nin ağırlı olarak Beşiktaşlı futbolculara rol verdiği Çillibom'un klibi sosyal medyada günün konusu oldu. 1995 yılında çekilen klipte Recep Çetin kasap, Sergen Yalçın polis, Bolic ve Bülent Uygun eczacı,..

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 6 yıl önce