#Bülent ersoy gitmek mi zor müzik dinle

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı 05:56

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı

Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar'a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zula..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi 03:07

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi

Gitmek kolay ıımhı ya sonrası Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Sende solan yüreğimi Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Senle solan yüreğimi Ver bana dü..

TNK - Unutmam Seni 04:31

TNK - Unutmam Seni

Unutmam seni, seni unutmam Ben anlamam zaman falan Konuşurum kokunla yürürüm yağmurla Her bahardan sonra kelebeklerle ölürüm Hayır gitmek o kadar kolay değil Hayır melek olmak o kadar kolay değil Şimdi güneşe küsüp aya..

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro 02:35

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro

Söz-Müzik: Anonim Yöre: Şanlıurfa Kaynak: Mukim Tahir Bağlama: Baran Özer Zurna: Selami Gördeli Perküsyon: Barış Cem Songur Mix & Mastering = Taner Ersoy Kayıt = Çatı Müzik Video: Elapro MEDIA Yapımcı Yönetmen: Kaan Gö..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın 07:02

Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın

Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın Dinle Söz & Müzik: Murat Alaca Düzenleme: Yusuf Tomakin Yönetmen: Bülent Bağ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Altay - Bugün Ayın Işığı 04:30

Ali Altay - Bugün Ayın Işığı

Ali Altay - Bugün Ayın Işığı Dinle Söz & Müzik: Hacı Taşan Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ünal Yönetmen: Sinan Salaz..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın 04:33

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Barış Balyemez Yönetmen: Bülent Yaşar..

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malta'dan Kalkan Uçak Düştü 01:14

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü Malta'dan Libya'ya gitmek üzere havalanan uçak düştü. Düşen uçakta AB yetkililerinin olduğu iddiası AB Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini tarafından yalanlandı...

Canim Kardeşi̇m 41.Bölüm Çok Özel Gözlükler 10:35

Canim Kardeşi̇m 41.Bölüm Çok Özel Gözlükler

Müge her küçük çocuk gibi gözlük takmanın iyi bir şey olmadığına inanır. Ve göz doktoruna gitmek istemez. Lale hanım ve Galip bey bu konu da Müge’yi ikna etmek için çok özel gözlük sayesinde görünmez olacağına inandırırl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Twitter Bombacısı Yakalandı 00:23

Twitter Bombacısı Yakalandı

Twitter Bombacısı Yakalandı Sosyal medya hesabı üzerinden havalimanında patlama olacağını yazan Eren Kılınç (1992), Fransa’ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında yakalandı. Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğünde ..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Erdal Tosun: 01:06

Erdal Tosun: "Hayallerimizi De Satmadık Ya!"

Oyuncu Erdal Tosun Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti 2016'da kaybettiğimiz isimlere bugün bir yenisi eklendi. Bu sabah diyalize gitmek için yola çıkan usta oyuncu Erdal Tosun, korkunç bir trafik kazasında hayatını kayb..

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ... 00:51

Ölüme Kimse Bu kadar Yakın Olamazdı..Şaka Gibi KAZA ...

Pisi Pisi Gitmek Bu Olaydan Bahsediliyor Galiba.. Son Anda Demir yolu işçileri gariban Adamın canını kurtarıp iki tanede patlattılar. izlemeden bence geçmeyin..

  • Cowboy tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Aydın - Soğuk Odalar 03:35

Emre Aydın - Soğuk Odalar

Durdu zamanım bir şey diyemedim Gitmek istedin ve gittin Aynı gökyüzünde, ayrıydı güneşin Söyle bari, iyi misin? Burası soğuk, soğuk odalar Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman Soğuk, soğuk olanlar V..

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü! 01:27

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü!

Kolombiya'nın Puerto Carreno kentinde bir nakliye uçağının kalkıştan hemen sonra düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Kolombiya Sivil Havacılık Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Puerto Carreno kentinden Bogota'ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okula İsyan Eden Sevimli Kız: Bıktım Bu Okuldan 01:26

Okula İsyan Eden Sevimli Kız: Bıktım Bu Okuldan

Okula İsyan Eden Sevimli Kız: Bıktım Bu Okuldan Okuldan bıktığını ve gitmek istemediğini söyleyen ufaklıktan sevimlilik patlaması...

  • PITIRCIK tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel Bir Cilt İçin İşte En Önemli 10 Kural 06:53

Güzel Bir Cilt İçin İşte En Önemli 10 Kural

Sürekli en iyi enstitülerde cilt bakımına gitmek mi yoksa en pahalı kozmetik ürünleri kullanmak mı? Hayır sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmanın sırrı tüm bunlardan çok daha basit. Yapmanız gereken sadece biraz durmak..

  • Kadınca tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce