#Bülent ersoy gitmek mi zor müzik dinle

Ndiaye Pazarlığında Son Durum! 02:03

Ndiaye Pazarlığında Son Durum!

Yeni sezona kaliteli ve güçlü bir takım ile girmek isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar orta sahaya yapacağı transfer konusunda Badou Ndiaye ismi üzerinde odaklanırken, bu transferi so..

  • OFSAYT tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın Oğlu İçin neler Yapabileceğinin İspatı 00:12

Bir Babanın Oğlu İçin neler Yapabileceğinin İspatı

Ölüme kadar gitmek. babalık işte. BU BABA Richard DiPilla Global Goodwill Kurucu CEO'su..

  • PengoTV tarafından
  • 4.129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
17 yaşındaki kayıp Damla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı 01:58

17 yaşındaki kayıp Damla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde oturan ve kaybolan 17 yaşındaki Damla sosyal medya hesabından video paylaşarak “Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum. Ailemin beni aradığını ..

Sakar Gününde Olan Kardeşler 00:34

Sakar Gününde Olan Kardeşler

Aynı evi paylaşan kardeşler önce kız olan işe gitmek için çıkmış ancak merdivenlerde ayağı kayınca düşmüş. Kardeşinin bağrışlarını duyan ağabeyde yardıma koşarken düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Telefonla Konuşurken Merdivenlerden Düşen Adam 00:36

Telefonla Konuşurken Merdivenlerden Düşen Adam

Evinden işe gitmek için çıkan adam merdivenlerden inerken aynı zamanda telefonla konuşuyormuş. Adam telefona dalınca dengesini kaybedip merdivenlerden düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

80 ülkeyi otostopla gezdi 03:30

80 ülkeyi otostopla gezdi

TAM 80 ÜLKEYİ OTOSTOP ÇEKEREK, ÇADIRDA KALARAK GEZDİ. 27 YAŞINDAKİ ALMAN FRANÇESKA'NIN SON ROTASI TÜRKİYE OLDU. ANCAK BURADAN GİTMEK İSTEMİYOR. İŞTE TÜRKİYE SEVDALISI ALMAN GEZGİNİN ANILARI...

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:48:55

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Genç bir avcı olan D'leh uzun bir zaman sonra hayatının aşkını bulmuştur. Güzel bir kadın evolet ile daha mutluluğa erişmeden bilinmeyen bir grup savaşçı tarafından kaçırılacaktır. Bunun üzerine D'leh kadını kurtarmak iç..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Otobüs şoföründen örnek davranış 01:36

Otobüs şoföründen örnek davranış

YOĞUN KARDA DIŞARIDA OTOBÜS BEKLEYENLERİN İMDADINA OTOBÜS ŞOFÖRÜ YETİŞTİ... NE VAR BUNDA DEMEYİN, ÇÜNKÜ O ŞOFÖR, GÜZERGAHININ DIŞINA ÇIKIP, YOLDA KALANLARI GİTMEK İSTEDİĞİ YERE KADAR GÖTÜRDÜ....

Polis kovaladı, onlar yakaladı 01:54

Polis kovaladı, onlar yakaladı

İKİ OTEL ÇALIŞANI....MESAİLERİ BİTTİ, EVLERİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR. KOŞAN 2 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞÜPHELENİP YAKALADILAR. DAKİKALAR SONRA DA NE KADAR İSABETLİ BİR ŞEY YAPTIKLARINI ANLADILAR...

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı 01:40

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı

Antalya'da daha önce ehliyetine el konulan alkollü sürücünün kullandığı araç, çalıştığı seraya gitmek için yol kenarında yürüyen 3 çocuk annesine çarptı. Kazada anne yaşamını yitirirken, sürücü gözaltına alındı...

Medine’ye ne oldu? 02:35

Medine’ye ne oldu?

15 yaşındaki Medine Çelik ortadan kayboldu. 5 gün önce okula gitmek için evden çıktı bir daha dönmedi. Ailesi perişan vaziyette...

Middle Earth Shadow Of War  Official Launch Trailer 02:29

Middle Earth Shadow Of War Official Launch Trailer

Middle-earth: Shadow of War™ is the sequel to the critically-acclaimed Middle-earth: Shadow of Mordor™, winner of more than 50 industry awards—including the 2015 Game Developers Choice Awards’ Game of the Year, Outstandi..

  • BETA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Transformers 2 Yabancı Film İzle 2:30:33

Transformers 2 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Brandadaki çığlık! 01:14

Brandadaki çığlık!

4 KAÇAK GÖÇMEN AVRUPAYA GİTMEK İÇİN BULGAR PLAKALI TIRIN DORSESİNE GİZLENDİ... AMA SÜRÜCÜ ROTASINI İZMİR'E ÇEVİRİNCE PLANLARI SUYA DÜŞTÜ. ÜSTÜNE BİR DE DONMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAKLAR EN SONUNDA BRANDAYI YIRTIP YARDIM İ..

Baharı beklerken kış geldi! 02:09

Baharı beklerken kış geldi!

ONLAR BAHAR GELECEK SANDI, AMA KIŞ KAPILARINI 2. KEZ ÇALDI... MUŞ’UN YUKARIYONGALI KÖYÜ 2 METREYİ AŞAN KARLA KAPLANDI... KÖYLÜLER AHIRLARINA GİTMEK İÇİN BİLE TÜNEL AÇMAK ZORUNDAYDI...

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP! 03:35

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP!

İzmir'in Aliağa ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Buket Uslu (15), 8 Mart'ta okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. 9 gündür kızlarından haber alamayan Uslu ailesi, Buket'in bir an önce bulu..

Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle 1:21:30

Lalelide Bir Azize Türk Filmi Hd İzle

10. Orhan Arıburnu Ödülleri - 1999 Ayhan Işık Uzun Metraj Film Jüri Özel Ödülü almıştır Film, kadın ticareti yapan üç arkadaşın başından geçen bir olayı anlatır. Üç arkadaş Romanya’ya gitmek ister. Çok para kazanacakları..

  • PengoTV tarafından
  • 4.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hitman Game Of The Year Edition PS4 01:17

Hitman Game Of The Year Edition PS4

The HITMAN - Game of The Year Edition includes: - All missions & locations from the award-winning first season of HITMAN - New Patient Zero campaign - 3 new Themed Escalation Contracts - 3 new Outfits - 3 new Weapons ..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce