#Bülent ersoy gül yüzlülerin Şevkine gel müzik dinle

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı 15:38

Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DAYNAMİC QUENCHİNG ESSENCE SHİSEİDO BIO PERFORMANCE GLOW REVIVALEYE TREATMENT https://goo.gl/MBvjnt YVES ROCHER LİP BALM SHİSEİDO IBUKI SMART FILTERING SMOOTHER SHİSEİDO SYNCHRO SKİN GLOW ..

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı 13:15

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı

Kullandım Ürünler -Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Matlaştırıcı Baz -Golden Rose Make-Up Primer Mattifying & Pore Minimising -La Roche Posay Anthelios XL Spf50 Tinted Dry Touch Gel Cream -Maybelline Instant Age Re..

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Şenay- Sev Kardeşim 03:28

Şenay- Sev Kardeşim

Şenay - Sev KardeşimnnBak kardeşim nElini ver bana nGel kardeşim nNeşe getirdim sana nAl kardeşim nYe, iç, gül, oyna nnSar kardeşim nKolunu boynuma nSev kardeşim nCanım feda yoluna nTap kardeşim nTüm insanlara nDünyaya g..

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro 02:35

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro

Söz-Müzik: Anonim Yöre: Şanlıurfa Kaynak: Mukim Tahir Bağlama: Baran Özer Zurna: Selami Gördeli Perküsyon: Barış Cem Songur Mix & Mastering = Taner Ersoy Kayıt = Çatı Müzik Video: Elapro MEDIA Yapımcı Yönetmen: Kaan Gö..

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) 03:47

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix)

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) Dinle Ay vurur ayan beyan geldim kapına yayan Sen değil misin beni ha bu hallere koyan Ay dedin aya geldim sana sevdaya geldim Rize'den İstanbula yürüdüm yayan geldim Ya b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Anlasana 03:14

Müslüm Gürses - Anlasana

Müslüm Gürses - Anlasana Dinle Şarkı Sözleri : NEDEN GELDİM BU DÜNYAYA HAKKIM YOKMU YAŞAMAYA HALİMDEN SEN ANLASANA ANLASANA DERTLİ ÖTEN BÜLBÜL GİBİ BOYNU BÜKÜK BİR GÜL GİBİ AŞKA DÜŞEN MECNUN GİBİ KAHROLMUŞUM AN..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın 07:02

Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın

Alaca Kardeşler - Oynamayan Bekar Kalsın Dinle Söz & Müzik: Murat Alaca Düzenleme: Yusuf Tomakin Yönetmen: Bülent Bağ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Altay - Bugün Ayın Işığı 04:30

Ali Altay - Bugün Ayın Işığı

Ali Altay - Bugün Ayın Işığı Dinle Söz & Müzik: Hacı Taşan Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ünal Yönetmen: Sinan Salaz..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın 04:33

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Barış Balyemez Yönetmen: Bülent Yaşar..

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta 03:41

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta

Kenan Gündoğdu - Tek Ölmek Zor Be Usta Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Deniz Bahadır Yönetmen: Bülent Yaşar..

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri 10:07

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri

yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, süper halaylar, govend, van düğünleri, imat rekani, potpori, şırnak dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samida - Meryem 02:10

Samida - Meryem

Samida - Meryem Dinle Benim ince dişlerim Birbirine çatışır Benim sevdiğim yare Düz pantolon yakışır Usul usul kalk ta gel Tahtalar oynamasın Annem babam duymadan Penceremden atlarsın Sana bakarım sana Boylarına maşal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Gökhan Akar - Ex 03:10

Gökhan Akar - Ex

Gökhan Akar - Ex Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dur önce bi dinle Umut yok hiç yorulma boşa Budur durum malesef Bana gel mi dedim koşa koşa Benimi buldun Yanmışım ölmüşüm bitmişim Yok yurdum Kaçmışım göçmüşüm gitmişim A..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız 03:18

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Nabız

Söz :Burak Bulut, Aykut Açık Müzik : Kurtuluş Kuş, Aykut Açık Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Klarnet : Aykut Sütoğlu Ud : Özdemir Güz Back Vokal : Cel..