#Bülent ersoy kaç kere yemin ettim müzik dinle

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu ..

Yalın - Deva Bize Sevişler 03:37

Yalın - Deva Bize Sevişler

Yalın - Deva Bize Sevişler Müzik Dinle Şarkı sözleri İstemem solsun ümitlerin Camdansa sözlerim bileği bükülmez adaletin Yemin olsun hiç unutmadım sevgilim Teninse cehennemim düşünmem koşarak gelirim Hayatın içinde h..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev 05:11

Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev

ŞARKI SÖZLERİ Begonvil boy vermiştir şimdi Yasemen basmıştır Bodrum'u Kokusu geldi rüzgarın, Bir kelebek öptü boynumu Sen şimdi gerdanını maviye, Göğsünü bir yelkenliye, Gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine bağlamışs..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle 39:18

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle

Sunuculuğunu Yavuz Bülent Bakiler'in yaptığı programda; İstiklal Marşı yazılması için Mehmet Akif Ersoy'un dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Tanrıöver tarafından görevlendirilmesi ve İstiklal Marşı’nın mecliste..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlüysen Ölürken Bile Rahat Yok 02:06

Ünlüysen Ölürken Bile Rahat Yok

İşte Bizim Hikayemiz, başrollerini Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1978 yapımı Türk filmidir...

Ne Demek Yalnızım Ulan 02:07

Ne Demek Yalnızım Ulan

Bülent Ersoy & Fikret Hakan..

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989 03:48

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989

BAŞROL OYUNCULARI BÜLENT ERSOY-İSMET ÖZHAN OYUNCULARI NERİMAN KÖKSAL-EFKAN EFEKAN-GÜLBEN ERGEN-NEVİN AYPAR-DİLER SARAÇ-DEVRİM PARSCAN-NUBAR TERZİYAN-ORHAN ELMAS-HİKMET GÜL-AHMET CANSEVEN-NECDET TURKANTÖZ-HALE HAYKIRIR-E..

İstiyorum 1990 01:57

İstiyorum 1990

Filmin Adı: İstiyorum Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Bülent Ersoy, Fikret Hakan, Huysuz Virjin, Atilla Saral Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1990..

Cami Yıkılsa Da Mihrap Yerindedir 00:22

Cami Yıkılsa Da Mihrap Yerindedir

Kanalıma abone olmayı unutmayın... Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Bülent Ersoy Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1976..

Diva ve Safiye Soyman Küslüğü 2 Ay  Sürdü! 03:32

Diva ve Safiye Soyman Küslüğü 2 Ay Sürdü!

Ben lokomotifim onlar vagon diyen diva Bülent Ersoy'un açıklamalarından sonra televizyon ekranlarından hararetlenen tartışma sonucunda iki ünlü sanatçı birbirleriyle görüşmeyi kesmişlerdi. Çoğu kimsenin artık biraraya ge..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ah Şu Artist Kaprisleri 02:02

Ah Şu Artist Kaprisleri

- Bülent Ersoy - Şöhretin Sonu -..

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben 00:42

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben

- Bülent Ersoy - İşte Bizim Hikayemiz -..