#Bülent ersoy kaç kere yemin ettim müzik dinle

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo S90 Test Sürüşü 16:45

Volvo S90 Test Sürüşü

Volvo S90 D5 AWD testi yayında. Videonun sonundaki Volvo S90 hız testini kaçırmayın! Kendi kendine gidebilen yeni Volvo S90 ile ilgili merak ettiğiniz tüm cevapları bu testte bulabileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler... D..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz 02:22

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz

Pınar Başı Burma Burma Orta Anadolu-Yöre Ekibi-Emin Aldemir-Behçet Bostan Hey Hey... Pınar Başı Burma Burma, Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman. Yaz Gelince Öter Durna, Leylim Leylim Leylim Aman. Çayırda Buldum ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Subaru XV Test Sürüşü 16:17

Subaru XV Test Sürüşü

Subaru’nun kompak sınıfta yer alan crossover modeli olan XV yenilendi. Ben de bu yeni Subaru XV’yi detaylı bir şekilde test ettim. Sınıfının en çok satan modeli olan Nissan Qashqai’nin yanı sıra VW Tiguan, Peugeot 3008 ..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Trilece Tarifi 11:21

Trilece Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 7 adet yumurta sarilarini ve beyazlarini ayiriyoruz 8 yemek kasigi seker 7 yemek kasigi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Sütlü serbeti icin gerekenler 800 ml süt 2 kutu krem..

Damla Çikolatalı Poğaça 01:02

Damla Çikolatalı Poğaça

1 paket yaş maya 5 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 50 gr tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak) 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket vanilya 5 su bardağı un 1 su bardağı damla çikolata Hazırlan..

Çilekli Tart Kek Tarifi 06:26

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerindeki kreması için gerekenler : Yarım litre süt 2 tane yumurta sarısı 2 yemek k..

Avokadodan Gül Yapımı 02:10

Avokadodan Gül Yapımı

Avokadoyla bu kadar haşır neşir olunca böyle değişik şeyleri de öğreniyor insan ister istemez. Neredeyse iki yıldır düzenli şekilde avokado tüketiyoruz. Sağlıklı olduğundan falan değil, sevdiğimizden bu arada. Hatta sağl..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..

Mıknatıs Çocuk Görenleri Şaşırtıyor 02:38

Mıknatıs Çocuk Görenleri Şaşırtıyor

Batman 'da yaşayan 12 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Emin Okur'un, vücudu, metalleri mıknatıs gibi çekiyor. Emin Okur, yaptığı açıklamada, iki ay önce, televizyonda bir yarışma programında, yarışmacının üzerine metalleri ç..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Kavurma Tarifi  Et Kavurma Nasıl Yapılır  Et Sote Kolay Et Yemekleri 01:53

Kavurma Tarifi Et Kavurma Nasıl Yapılır Et Sote Kolay Et Yemekleri

KAVURMA MALZEMELER 750 gr yağsız dana eti 2 orta boy soğan 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik TARİFİ Bütün olarak yıkanan et süzdürülerek yağları ve sinirl..

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Avrasya Tüneli'nde 1 Gün Geçirdim.  Tünelde Kalırsanız Neler Oluyor? 26:57

Avrasya Tüneli'nde 1 Gün Geçirdim. Tünelde Kalırsanız Neler Oluyor?

Arkadaşlar merhaba, bu videoda dünyada deniz altından geçen ilk iki katlı karayolu tüneli olan Avrasya Tüneli'nde 1 gün geçirdim. Merak ettiğiniz her şeyi araştırdım, herkesle konuştum, her yere girdim. :) Hatta söyledik..

  • JET TV tarafından
  • 2.363 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..