#Bülent ersoy kimler unutmadı ki müzik dinle

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı 04:30

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı

Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım eski g..

Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı 04:18

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor Gelemem sevdiğım felek koymuyor Gurbet eller bana bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bağlıyor Huzurum kalmadı fani dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda Huzurum kalmadı fani dünyada ..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın 03:59

Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız Bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyi ki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attığı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Rubato & Sıla - Kaç Kadeh Kırıldı 06:55

Rubato & Sıla - Kaç Kadeh Kırıldı

ABONE OLARAK YENİ PERFORMANSLARDAN İLK SİZ HABERDAR OLUN! Kral Müzik kanalına abone olmak için → http://bit.ly/km-dd-sub Solist: Özer Arkun Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Rubato ft. Sıla - Kaç Kadeh Kırıldı K..

  • TEK KANAL tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mustafa Ceceli  İyi Ki Hayatımdasın 03:56

Mustafa Ceceli İyi Ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsetti..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL 03:57

CANSU Ft. BERKAY - DELİGÜL

DELİGÜL OF BENİM GÖNLÜ KIRIK DARGIN YORGUN DELİGÜLÜM KİMLER KIYDI HAYALLERİNE SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ HÜZNÜN OF BENİM GÖNLÜ BOL SOLGUN OLGUN DELİGÜLÜM İÇ ÇEKİŞİN DE KEDERLİ ÜRKEK YAVRULAR GİBİ HALİN O GÜZEL YÜZÜNÜ DÖN DÖN ..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Mor ve Ötesi - Araf 04:09

Mor ve Ötesi - Araf

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım. Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik Yerimi ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

Bir Bukalemo Gördüm Sanki 01:30

Bir Bukalemo Gördüm Sanki

Kimler Renkten Renge Dönüşür bu kadar çabuk !..

  • PengoTV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İmplant ve Diş Tedavilerinde Bilinmesi Gerekenler (Yeni Teknolojiler Nelerdir-) 20:53

İmplant ve Diş Tedavilerinde Bilinmesi Gerekenler (Yeni Teknolojiler N

İmplant nedir? İmplantı kimler yaptırmalı? İmplantın ömrü ne kadar sürer? İmplant yapılırken ağrı olur mu? Diş tedavilerinde yeni teknolojiler nelerdir? En çok yaşanan diş rahatsızlıkları nelerdir?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016-2017 Yılının En Pahalı Kadın Ayakkabı Modelleri 01:30

2016-2017 Yılının En Pahalı Kadın Ayakkabı Modelleri

Bu ve daha fazlası için lütfen KADINCA kanalımıza abone olunuz.iyi seyirler:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.442 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Ben De Bu Kafadan İstiyorum 03:06

Ben De Bu Kafadan İstiyorum

Olay budur. Bu amcalarla takilmak isteyenler kimler Hayat budur desem kendimde inanmam,Helalolsun bu guzel insanlara ki yasamda kìsa bir anda olsa tebessum etmek güzel ettirenlerede bence coook özel...

Dünyaca Ünlü Starların Fit Olma Sırları 04:05

Dünyaca Ünlü Starların Fit Olma Sırları

Dünyaca ünlü starların zayıf kalabilmek için neler yaptığına inanamayacaksınız. Listede kimler mi var:Angelia Jolie 'den Madonna'ya kadar birçok dünya starının sırlarını izleyeceksiniz...

  • ANKA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce