#Bülent ersoy kırmızı gül müzik dinle

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm 2:11:36

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı) 04:20

Beşiktaş Taraftar Korosu - İndir (Beşiktaş Marşı)

Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Yine şampiyon Kara Kartal Yanındayız ölene kadar Korkma arkanda milyonlar var Bırakmayız sonuna kadar Sarı renge kar..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor 01:07

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor

Çin'in kuzey ve doğu bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle Ulusal Kırmızı Alarm verildi. Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, başkent Pekin ve Tiencin kentinin yanı sıra Hıbey, Hınan, Şandong, Anhui ve Ciangsu eyalet..

Kaktüse Oturan Amca 00:59

Kaktüse Oturan Amca

Kırmızı turp yeme yarışmasından kaktüs üzerine oturmaya geçen adamın sonu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayan Takı Modelleri Yakut  2017 08:09

Bayan Takı Modelleri Yakut 2017

Birbirinden şık zarif kırmızı elmaslı aksesuar modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği Dansıyla Yürek Hoplattı!! 04:13

Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği Dansıyla Yürek Hoplattı!!

Kırmızı mini elbiseyle marifetlerini sergileyen peçeli kedicik dans ederken gözlerini Adnan Oktar'dan alamadı.Nasıl bir olaydır ki bütün kadınlar hipnotize olmuş gibi hocalarına odaklanıyorlar!!!..

  • ANKA tarafından
  • 2.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör 01:53

Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör

Meksika Kapanış Ligi'nde bu hafta oynanan Guadalajara Chivas - Club America maçında bu kadarı da pes dedirtecek türden bir olaya şahit olundu. 75. dakikada maçı 1-0 yenik sürdüren Club America'nın 65 yaşındaki arjantinli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araç İçinden Saçma Sapan Konuşan Adama En Güzel Şekilde Dersini Veren Bisikletli Kadın 01:12

Araç İçinden Saçma Sapan Konuşan Adama En Güzel Şekilde Dersini Veren

Kırmızı ışıkta yanında duran bisikletli kadını araç içinden taciz eden adam en güzel şekilde cevabını aldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.424 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hint Gelinin Makyajı 05:19

Hint Gelinin Makyajı

Bollywood filmlerinden aşina olduğumuz Hint kadınlarının güzelliğine hayranlık duymamak elde değil. Hint kadınları dendiğinde pürüzsüz bir ten, çekici gözler ile dudaklar, kına yakılmış eller ve otantik takılar zihnimizd..

Evlenemeyen Beyaz, Eşofmanlı Şevket Hoca'ya Danıştı! 05:09

Evlenemeyen Beyaz, Eşofmanlı Şevket Hoca'ya Danıştı!

10 mart 2017 cuma günü yayınlanan Beyaz Show programında Kırmızı Şevket Hoca ile ilgili çok eğlenceli bir skeç.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, 02:10

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, "Türkiye İdam Kararını Geti

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Türkiye İdam Kararını Getirirse Avrupa Birliği İle Müzakere Süreci Biter Dedi. AB Başkanı Schulz'dan Türkiye'ye: İdam Gelirse Müzakereler Biter 13 Kasım 2016 Pazar 10:54 Avr..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Eski Kosova Başbakanı Haradinaj, Fransa'da Gözaltında 00:25

Eski Kosova Başbakanı Haradinaj, Fransa'da Gözaltında

Sırbistan tarafından 2004 yılında hakkında kırmızı bülten çıkartılan Kosova’nın eski başbakanlarından Ramush Haradinaj Fransa’da gözaltına alındı. 1998-1999 Kosova savaşı sırasında cephede komutanlık yapan Haradinaj, Sır..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Motosiklet Sürücüsünün Havaya Uçup Yerde Sürüklenmesi 01:00

Motosiklet Sürücüsünün Havaya Uçup Yerde Sürüklenmesi

Rusya'da seyir halinde bulunan motosiklet sürücüsü kırmızı ışığa aldırmadan yoluna devam edince yola çıkan otomobille çarpışmış. Çarpışmanın etkisiyle havaya uçup taklalar atan yere düşüncede sürüklenen motosiklet sürücü..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması ! 04:04

Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması !

lizyon gerçek bir nesnenin, duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesi olarak bilinmektedir ve büyük küçük herkesin ilgisini çekmektedir. Ve bizde sizler için ilgi çekici ilizyonları derledik, iyi deyirle..

Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..

Ronaldo'yu Yakan Hareket! Cezası Açıklandı 00:26

Ronaldo'yu Yakan Hareket! Cezası Açıklandı

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo 5 maç ceza aldı. Barcelona ile oynanan Süper Kupa maçının 82. dakikasında kırmızı kart gören Ronaldo'ya kötü haber geldi. Gördüğü kartın ardından hakemi iten Portekizli..

  • OFSAYT tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaka Şaka Kurbanı Oldu! 01:50

Kaka Şaka Kurbanı Oldu!

MLS'de Orlando City ve New York Red Bull takımları arasında oynanan maçta, Brezilyalı yıldız Kaka şaka yapınca kırmızı kart gördü.Mücadelenin uzatma dakikalarında iki takım futbolcuları bir pozisyon sonrasında itiş kakış..

  • OFSAYT tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı 03:45

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz hafta 80 kuruştan alıcı bulan kırmızı domates 1,5 liraya, çakır diye tabir edilen ihracatlık domates ise 1 lira 80 kuruşa yükseldi. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Soğuk ..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Çoban Salata Nasıl Yapılır 04:18

Çoban Salata Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 adet Kırmızı Soğan 1,5 su bardağı Çeri Domates 5 adet Salatalık 5 adet biber 1/2 Limon suyu Sızma Zeytinyağı Tuz Adımlar: 1- Kırmızı soğanı salatalık doğrayın, tuzla ovun ve yıkayın. 2- Domatesleri üzerine ..