#Bülent ersoy kırmızı gül müzik dinle

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..

Fırında Somon Balığı Tarifi 04:23

Fırında Somon Balığı Tarifi

Fırında somon balığı tarifi malzemeler Yarım kilo somon balığı yıkanmış temizlenmiş ayıklanmış olsun 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 tane kirmizi biber 1 tutam maydonoz (dereotuda konulabilir) yarım limon 2 tane Defn..

PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti 02:53

PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti

Fransa Lig Kupası yarı final karşılaşmasında Paris Saint-Germain, Rennes'i 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Roazhon Park'taki karşılaşmanın 24. dakikasında PSG, Thomas Meunier'in harika golüyle 1-0 öne geçti. Paris e..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi 00:52

Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi

Dünya 31 Ocak akşamı yeni bir doğa harikasına böyl etanıklık etti. Süper mavi kanlı ay tutulması dünyayı böyle etkiledi.Ay 152 yıldan bu yana ilk kez bu kadar büyük , yakın ve kırmızı gözlemlenebildi. Burası Çin'in başke..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Tavada Makarna Böreği 01:51

Tavada Makarna Böreği

1 paket çubuk makarna Tereyağı ( tavayı yağlamak için ) Sos için; 2 adet yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 4 yemek kaşığı yoğurt Tuz Karabiber Pul biber Arası için : Beyaz peynir ve kaşar peyniri Hazırla..

Toros Çorbası Tarifi 02:17

Toros Çorbası Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı irmik 1 su bardağı nohut(haşlanmış) 1 adet soğan 1 yumurta(akı içine sarısı terbiyesine ayrılacak) Yarım su bardağından fazla sıcak su Tuz, karabiber Köfte Suyu için: 2 l..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi 06:07

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarim kilo dana kusbasi et(ama kuzu etide olur) 1 tane kabak 1 tane patlican 3 tane patates 1 tane büyük kuru sogan(yada arpacik sogan kullanin benim gibi) 2 dis sarimsak 2 tane yesil biber 1 tane kirmizi bibe..

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi 02:30

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler; 1 kg + 1 su bardağı un 4, 5 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı şeker 3-4 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıvı yağ 1 paket yas veya küçük pakette kuru maya 1 tatlı kaşığı mahlep ( arzuya göre) İç Malzemesi; 3..

Tel Şehriye Salatası 01:27

Tel Şehriye Salatası

Tel Şehriye Salatası Tarifi İçin Malzemeler: 1 buçuk su bardağı şehriye 2 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet havuç 4 adet kornişon turşu 1 su bardagı haşlanmış bezelye Dereotu Maydanoz Zeytinyağı Limon suyu Tuz Hazırla..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Ağır Çekimde Kibritin Yanışı 00:51

Ağır Çekimde Kibritin Yanışı

Kibrit ucu, kükürt ve oksitleyici olarak potasyum klorattan oluşur. Potasyum klorat kükürtün yanmasını sağlayan oksijeni veren maddedir. Ayrıca sürtünmeyi artırıcı çok ince cam tozu ve bu karışımı bir arada tutacak bağla..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baharatlı Beyaz Peynir Tarifi 03:05

Baharatlı Beyaz Peynir Tarifi

Hazırlanışı : Ölçü vermiyorum istediğiniz kadar az ya da çok yapabilirsiniz. Kahvaltıda yediğimiz beyaz peyniri doğrayın. Küçük ya da büyük çok önemli değil. Ayrıca peyniriniz çok yağlı olmasın. Peyniri kavanoza ya da s..

Yoğurtlu Erişte Salatası 01:16

Yoğurtlu Erişte Salatası

Malzemeler 1 su bardağı erişte 1 adet havuç Dereotu Tuz Yoğurt sosu için; 1 kase dolusu yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş ezilmiş sarımsak Tuz Üzeri için; Zeytinyağı Kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabı..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Turta Tarifi 02:58

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler Hamur için; 2 adet yumurta 250 gr margarin(eritilecek) Yarım çay bardağı süt 8 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Un İçi için; 4 kırmızı elma 8 yemek kaşığı şeker 2 çay kaşığı tarçın İste..

Evde Ketçap Yapımı 08:55

Evde Ketçap Yapımı

2 adet kırmızı soğanı doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek kavurun. İçine küp küp doğradığınız 1.5 kg. ufak boy salkım domates ekleyin. 1 iri diş sarmısak, 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber ve 1 t..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce