#Bülent ersoy ne fayda müzik dinle

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Konser öncesi sahte PCR şoku! 01:29

Konser öncesi sahte PCR şoku!

DÜN AKŞAM KUZEY KIBRIS'TA DİVA BÜLENT ERSOY'UN KONSERİ VARDI... AMA ÖNCE SAHTE PCR TESTİ KRİZİ ÇIKTI. ERCAN HAVALİMANINA İNEN ORKESTRA ÜYELERİ PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKINCA GÖZALTINA ALINDI....

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..

Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Volkan Konak  Dertliyim Kederliyim 03:54

Volkan Konak Dertliyim Kederliyim

Volkan Konak - Dertliyim Kederliyim Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri; Dertliyim kederliyim Her ne desan kanarum Gülmedum bu dünyada Hem ağlar hem yanarum Derenin kiyileri Ata vurdum yulari Gene mi aldi seni Sevdaluk u..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak 04:13

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak

Kara Toprak şarkı sözleri ile Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm, ne f..

Banu Parlak Dura Dura 03:26

Banu Parlak Dura Dura

Dura Dura şarkı sözleri ile Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Kaçma benden bu kadar Sevdam nereye kadar Ah bir gelsen ardımdan Gitsek sonuna kadar Senden başka kimim var Sorma sevdam n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Bahar Koçak - Kalp Ağrım 03:50

Bahar Koçak - Kalp Ağrım

Kalp Ağrım şarkı sözleri ile Yine kara günler kapıda kış misali Yine yürekte tütüyor dumanlar içli içli Yoksan hangi su tenezzül eder söndürmeye içimdeki alevi Özlüyorum seni gel gör ki ne fayda Ruhum doymuyor nefe..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Allahu Allah İlahisi 05:53

Allahu Allah İlahisi

Ömrün bitirmiş viranemiyem Aklın yitirmiş divanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Kanat vururum, döner dururum Yanar kurururm, pervanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı 04:09

Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı

Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam içimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yasat..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Siyah Noktalardan (Kesin ÇÖZÜM) Kolay Bir Şekilde Kurtulun! 04:55

Siyah Noktalardan (Kesin ÇÖZÜM) Kolay Bir Şekilde Kurtulun!

Herkese Merhaba, bu videomda beyaz tutkal ile siyah noktalarınızdan nasıl kurtulabileceğinizden bahsettim. Özellikle yurtdışında birçokkişinin kullandığı bu yöntemi ben düzenli olarak 15 günde bir uyguluyorum. Sadece siy..

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yapay el teknolojisi gündelik hayatta 02:35

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta

Yüksek teknoloji yapay el, on yıllardır akıllı uzay robotları üzerinde çalışmalar yürüten Alman Havacılık ve Uzay Merkezi (DLR) araştırmacılarının en yeni buluşu. Üründen gündelik yaşamda fayda sağlanması amaçlanıyor...

Mıknatısın Günlük Hayatta İşe Yarayacak 10 Faydalı Kullanımı 05:52

Mıknatısın Günlük Hayatta İşe Yarayacak 10 Faydalı Kullanımı

Mıknatısın Günlük Hayatta İşe Yarayacak 10 Faydalı Kullanımı Günlük hayatta fayda sağlayacak mıknatısın 10 farklı kullanımı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diş Macunu Kullanım Alanları 00:55

Diş Macunu Kullanım Alanları

Sadece dişlerimizi fırçalamak değil tabiki,bunun dışında daha nelere fayda sağlıyormuş,videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyir..

  • Kadınca tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 nin En Dikkat Çeken Kısa Abiye Modelleri 00:50

2017 nin En Dikkat Çeken Kısa Abiye Modelleri

Bu senenin en dikkat çeken özel kombinlerini sizler için derledik.Umarım modeller özel davetler ve mezuniyetleriniz için bir alternatif oluşturmanıza ve fikir edinmenize fayda sağlar.Daha fazlası için kanalımız KADINCA y..

  • Kadınca tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen' 00:54

Türk İşi 'Öğrencileri ile Tek Tek Selamlaşan Öğretmen'

Bir süre önce sosyal medyaya düşen ABD'li bir öğretmenin öğrencilerini motive etme amaçlı her biri için özel olarak geliştirdiği selamlaşma yöntemi çok konuşulmuştu. Düşüncesi ile büyük beğeni kazanan o ABD'li öğretmenin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzun Saçını Kesmeden Kısalt 00:45

Uzun Saçını Kesmeden Kısalt

Uzun Saçlarınızdan Sıkıldığınız da Bu Yöntemi Denemekte Fayda Var :)..

Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası 06:13

Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası

Yaklaşık 5000 yıl önce dökülmüş üzümlerin önce şaraba sonra da sirkeye dönüştüğünü gören insanoğlu tesadüfen de olsa sirkeyi keşfetmiş oldu. Aslında gıda koruyucusu olarak kullanılan sirkenin tıbbi faydaları da zaman içi..

  • SAGLIK tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu 05:53

Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu

Saç, cilt ve beden sağlığı yönünden karbonatın çok önemli faydaları mevcut. Aslına bakılırsa karbonat sizin baştan aşağı iyi görünmenizi ve sağlıklı hissetmenizi sağlayan mucizevi bir madde. İşin en güzel kısmı ise karbo..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u 02:12

12 Yaşında İnanılmaz Derece! Geleceğin Kadın Bolt'u

Brianna Lyston, ismini şimdiden bir yere not etmekte fayda var. 200 metreyi 23.46 ile koşarak son günlerde spor kamuoyunun en çok dikkatini çeken isimlerden biri olmayı başardı bile.....