#Bülent ersoy ne fayda müzik dinle

Tarçın tüketirken aman dikkat! 02:16

Tarçın tüketirken aman dikkat!

TARÇIN... UZMANLARIN 'MUTLAKA TÜKETİN' DEDİĞİ MUCİZE BİR BAHARAT... AMA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR! ZİRA TARÇININ BAZI TÜRLERİ, ÖZELLİKLE DE ÇİN MENŞEİLİ OLANLAR ADETA TEHLİKE SAÇIYOR... PEKİ DOĞRU TARÇINI NASIL AYIRT EDEC..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir 01:25

Kalça Kireçlenmesinin Nedenleri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin nedenlerini anlatırken konuyu ikiye ayırmakta fayda var. Birincisi, doğumsal kalça problemlerine bağlı olarak gelişen kalça kireçlenmeleri ile çocuklukta yaşanan bazı problemler sebebiyle ortaya çık..

  • NABIZ tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.com  ! 03:00

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.c

Büyük Veri: Önemi, Yapısı ve Günümüzdeki Durum. Büyük veri, günümüzde son derece popüler bir kavram haline gelmiştir ve yeni bir devrin başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Büyük veri ile birlikte dünyada büyük bir dönüşü..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

3 Adamda Matrix Rüzgarı 07:26

3 Adamda Matrix Rüzgarı

Bülent Serttaş'ın yeni imajı 3 Adam stüdyosunda konuşuldu. Peki Bülent Serttaş imajını değiştirme kararını nasıl aldı?..

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1974 Kıbrıs Çıkarması izle 03:35

1974 Kıbrıs Çıkarması izle

Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili bilgiler ve görüntüler. Konu ile ilgili Bülent Ecevit'in açıklaması. Bülent Ecevit ve Semih Sancar görüntüleri...

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar 01:26

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar

Etkin pişmanlıktan yararlanan Yarbay Bülent S., gezi kalkışmasında FETÖ'nün parmağı olduğunu itiraf etti. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, FETÖ'den tutuklu Yarbay Bülent S., abiler, hükümetin devrilmesi gerektiğini, me..

  • En Yeniler tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıskançlık Seviyesi 00:35

Kıskançlık Seviyesi

Kız arkadaşını kıskanan Bülent Mert kıskanmayı abartarak kız arkadaşını bağajda taşıyor seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyretti 02:22

Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyre

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıracak sorularla yüklendi. Bu akşam CHP Genel Merkezinde hareketli dakikalar..

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil 01:17

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan muhalefetin saray söylemlerine sert yanıt verdi. Turan,'Sizin baştan beri dediğiniz sarayın ekonomisi, bu milletin on beş yıldan beri her katmanıyla beraber büyüdüğünün fotoğr..