#Bülent ersoy o ağacın altı müzik dinle

Kayserili ile Karadenizli Atışması  Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral Zeren 05:45

Kayserili ile Karadenizli Atışması Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral

Sevgili Halam Filmi Konusu; Kayserili ve Karedenizli iki ailenin öyküsü.. Sevgili Halam Filmi Oyuncuları; Aytaç Arman, Meral Zeren, Mete İnselel, Adile Naşit, Pekcan Koşar, Hulusi Kentmen, Seden Kızıltunç, Meral Küçüker..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji 05:59

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden Kral lakaplı futbolcusu Hakan Şükür'ün 20 yıllık futbol hayatında dünyada ve ülkemizde değişen şeyler.Türk Futbolu'nun gelmiş geçmiş en büyük defans oyuncularınd..

  • OFSAYT tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle 1:14:33

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle

Filmde, aynı yerde tatil yapan iki kadının yaşadıkları konu edilir. Babası öldükten sonra Banu, aile şirketinin başına geçer. Bu süreçte anlaşamadığı eşi Nusret’le de boşanır. Daha sonra bir tatil köyüne tatile gider. Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürek Yarası Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:24:33

Yürek Yarası Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Kadir İnanır ve Serpil Çakmaklının muhteşem performansıyla harika bir dram ve aşk filmidir Salcılık yapan fakir bir adamın sevdiği kadın için verdiği mücadeleyi konu edinir. Salcılık yaparak geçimini sağlayan Davut köy..

  • KAPALI SET tarafından
  • 5.570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle 1:18:59

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle

Filmin Konusu: Mustafa , yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya , Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak i..

  • PengoTV tarafından
  • 8.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaşkın Damat Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:12:13

Şaşkın Damat Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Şaşkın Damat izle, Şaşkın Damat full izle, Şaşkın Damat hd izle, Apti zengin bir evde bahçivanlık yapmakta olan saf bir delikanlıdır. Ev saibinin yeğeni ise kendini namuslu gibi göstermekte ve amcasını da sadece para içi..

  • PengoTV tarafından
  • 4.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malkoçoğlu Kara Korsan 1968  Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:25:01

Malkoçoğlu Kara Korsan 1968 Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Konu: Avrupa'nın birçok kentinde baskı ve zulümunu gösteren engizisyon mahkemesine karşı şavaş açan ve de Kara Korsan adıyla bilinen bir korsanı yok eden bir savaşçının hikayesi anlatılmaktadır. Malkoçoğlu Kara Korsan Y..

  • PengoTV tarafından
  • 8.598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle 1:18:42

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle

Filmde, dul kaldıktan sonra yeniden evlenen bir kadının yaşadıkları anlatılır. Gül kocasını bir orman yangınında kaybeder. Çiftliğinin işlerini oğlu Osman ve kendisi yapamaya çalışır. Fakat işlerin üstesinden gelemez. Çi..

Mai̇de'ni̇n Altın Günü Fi̇lm Galasında Ünlü Yağmuru 06:32

Mai̇de'ni̇n Altın Günü Fi̇lm Galasında Ünlü Yağmuru

Başrolünde Ezgi Mola'nın yer aldığı Maide'nin Altın Günü adlı sinema filminin galası önceki akşam yapıldı. Galaya birçok ünlü isim akın etti. Ezgi Mola'nın Maide Teyze karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı ..

  • BETA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle 1:24:45

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir kadının kocasının düşmanına âşık olması konu edilir. Verda babasının zoruyla iş adamı Haşim ile evlenir. Ancak düğün gecesi dayanamayarak kalp krizi geçirir. Kalbi güçsüz olan Verda’ya doktorlar bazı duygul..

Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

İksir 2014  Türk Filmi İzle 1:20:12

İksir 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Keremcem ve Buse pek çok kardeş gibi hiç anlaşamayan ve sürekli didişen bir ikilidir. Dedeleri ise anlaşamamalarına çok üzülür. Yalnız bu dedenin bir farkı vardır, iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan de..

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle 1:51:58

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle

Konusu: Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi ..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle 1:23:25

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle

Konusu : Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikâyesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakary..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle 1:32:19

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beraber yaşayan üç arkadaşın aşkları konu edilir. Nilüfer, Lale ve Mine aynı pansiyonda kalan üç arkadaştır. Üçünün de hayali mutlu olacakları bir birliktelik yaşamaktır. Fakat bir türlü istedikleri kiş..

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle 1:09:33

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini seven iki gençle onların çocuklarına sahip çıkan bir şoförün hikâyesi anlatılır. Gül ve Selim birbirlerini severler. Ancak Gül’ün babası bu birlikteliği onaylamaz. İkisini ayırmak için bir plâ..

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle 1:19:20

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, şoförünün kızına âşık olan bir iş adamının hikâyesi anlatılır. Fabrikatör Ayhan, kardeşi Ekrem’in yaşantısından çok şikâyetçidir. Bu yüzden Ekrem’i yola getirmeyi kafasına koyar. Ekrem’e âşık olan şoför..