#Bülent ersoy olmaz mı müzik dinle

Ferda Anıl Yarkın   Aşkın Yetmez 04:55

Ferda Anıl Yarkın Aşkın Yetmez

Kırıldımı birkere Tamir yok yüreklere Unutulmaz acılar Hatırlanır kaç kere Gidildimi bir yere Dönüş olmaz eskiye Sıranın en önünden Şimdi düştün geriye Sen hakkını kaybettin Aşkımı yok ettin Sen hakkını kaybet..

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüyler Ürperten İstismar Haberi 19:52

Tüyler Ürperten İstismar Haberi

''Söylemezsem Olmaz''ın WhatsApp ihbar hattına gelen görüntüler tüyler ürpertti... ''Söylemezsem Olmaz''ın ihbar hattına gelen 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar iddiası ve iddiaya ait görüntüler dehşete düşürdü. İddi..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeliz Yeşilmen'in Kocasından Söylemezsem Olmaza Çok Ağır Tehdit Şantaj Hakaret 04:45

Yeliz Yeşilmen'in Kocasından Söylemezsem Olmaza Çok Ağır Tehdit Şantaj

Yeliz Yeşilmen'in kocasının ''atletli'' fotoğrafı basında geniş yer bulmasının ardından ''Söylemezsem Olmaz'' masasında da gündem olmuştu. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü canlı yayınında hatırlatılan olayla ilgili olarak,..

  • BETA tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ten Eğlenceli Anlar!! 05:11

Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ten Eğlenceli Anlar!!

Safiye Soyman'ın doğum gününü sahnede kutlayan Faik Öztürk yine izleyenleri kahkahaya boğdu.Bülen Ersoy'un sarfettiği Ben lokomotif onlar vagon sözlerine Safiye Soyman bakın neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne-Baba Olmayı Bekleyen Ünlüler Bebek Hazırlığı Yapan Ünlü İsimler 05:21

Anne-Baba Olmayı Bekleyen Ünlüler Bebek Hazırlığı Yapan Ünlü İsimler

Tarkan'la düet yapan Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde stüdyo çıkışı Megastar'la ilgili bomba bir açıklama yapmıştı. Ersoy, Tarkan ve eşinin bebek için sabırsızlandığını müjdelemişti. Tarkan'dan sonra gözler magazin dünya..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıllar Önce Kıvanç Tatlıtuğ 02:09

Yıllar Önce Kıvanç Tatlıtuğ

Bülent Ersoy'un klip çekimleri için erkek modeller arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ elenmişti. Yılar önceki haliyle şimdiki hali arasında çok fark olan Tatlıtuğ'un görüntülerini bu videoda izleyebilirsiniz.....

  • ANKA tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Tarkan'ın Eşi Hamile Mi 03:58

Tarkan'ın Eşi Hamile Mi

Ali Eyüboğlu, Tarkan'ın baba olmak istediğini söyledi... Peki Tarkan'ın eşi hamile mi?..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den 01:28

İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den

İngiltere'de yayın yapan Independent, “Dünyadaki en saçma ölüm sahnesi” isimli haberinde, Yeşilçam yapımı olan “Kareteci Kız” filminde Filiz Akın'ın Bülent Kayabaş'ı vurma sahnesinin tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi o..

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Görevden Aldı 00:45

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Gör

İçişleri Bakanlığı, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan'ı görevden aldı. İçişleri Bakanlığınca, Adana Ceyhan Bele..

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Ceylan Ertem - Kovdum 04:03

Ceylan Ertem - Kovdum

KOVDUM Şöyle bir zaman olmadı oturup konuşmaya Sende bir kadeh bende bir kadeh hasreti yatıştırmaya Derdim oldu söylemedim dedim vaktimiz dar Onda da üzülmeyelim, onda da üzülmeyelim Halimi anlatsam anlar mısın İpin ucu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi 04:19

Gülden Karaböcek - Ayrılık Kolyesi

Son bir hatıram var gitmeden sana Bu son hatıramı al da öyle git!.. Bir kolye bu, senden bir eser bana Eğer beğenmezsen kır da öyle git!.. İncileri onun hep gözyaşımdan Boncuğu elması sabır taşımdan Zinciri armağan..

Bonzai Ölümleri Neden Kaynaklanıyor 01:19

Bonzai Ölümleri Neden Kaynaklanıyor

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak, 'Sensiz Olmaz' performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak, hangi jürinin takımına dahil oldu?..

  • NABIZ tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Hadise'nin, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Küçük Bir Yol isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Devrim Karaoğlu - Mete ÖzgencilnMüzik: Devrim KaraoğlunProdüktör ve Düzenleme: Devrim KaraoğlunMix..

  • GÜL tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:35

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Video Prodüksiyon: Videomite Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fa..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dil Tengî - Gelin Oy 03:39

Dil Tengî - Gelin Oy

GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY YANDI YÜREK DERİN OY OY OY YÜCE DAĞDA KAR OLMAZ MI SEVENDE EFKÂR OLMAZ MI NAZLI YÂRDAN AYRILIRSAM DÜNYA BANA DAR OLMAZ MI GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce