#Bülent ersoy sabaha kadar müzik dinle

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor! 02:51

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor!

ÇIĞLIKLAR, FERYATLAR SABAHA KADAR HİÇ KESİLMİYOR... KOMŞULARIN GÖZÜNE BİR DAMLA UYKU GİRMİYOR... İSTANBUL MALTEPE'DEN KORKUNÇ BİR İDDİANIN HABERİ VAR SIRADA... ENGELLİ KOMŞUMUZ KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜYOR DİYEN APARTMAN ..

Aslan sesi ile uyanıyorlar! 01:29

Aslan sesi ile uyanıyorlar!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde mahalle arasında açılan hayvanat bahçesinde 2'si yetişkin 12 aslan ve 2 kaplan kükremeye başlayınca mahalleli isyan etti. Arsa sahibi Yılmaz Kıbrıs, işletme hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler 02:20

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler Bu videoda saç kırıkları hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. Saç kırıklarının dört ana nedeni var. 1) Boya, perma gibi kimyasal işlemlerin sık tekrarlanması. 2) Saç kuru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!! 01:24

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!!

Aslı Enver, önceki gece Candan kardeşlerle basılan sevgilisi Murat Boz'dan beraber yaşadıkları Yeniköy'deki evi boşaltmasını istedi.. Oyuncu Aslı Enver, skandal parti sonrası terk ettiği Murat Boz'a Yeniköy'de birlikte ..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz! 03:17

Adı Efsane 17.Bölüm - Ölümüne Kardeşiz Şampiyonluk Kaderimiz!

Fiko'nun sürprizi büyük bir moral oluyor ve herkesi çok mutlu ediyor. Tayfaya mesaj atan Fiko, onları acil mekana çağırıyor. Fiko için endişelenen başına bir şey geldiğinden endişeleniyor ve hemen mekana gidiyorlar. Meka..

  • ANKA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 02:41

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 24'te yayınlanan Günün Manşeti programında Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bugün FETÖ ve PKK soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu konuştular...

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ciciş Esraya Hapis Şoku! 01:41

Ciciş Esraya Hapis Şoku!

Kamuoyunda ‘Cicişler’ olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra Ersoy’un 5 yıl önce ehliyetine el koyan polise tokat attığı, polis otomobiline çarptığı ve görevi yaptırmamak için kendini cipine kilitleyerek diren..

  • ANKA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm 04:55

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm

Niye gündüzüm benzer sabaha Ne gecem de var karanlık Sebepsiz yürürüm bazen Ruha arz eyler bedenim Yolun sonunda sen varsan x2 Olmaz şikayetim Mecburdur mecnun leylasına koşmaya Mecali yok bu ruhun Sevdasından kopmaya N..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle 39:18

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle

Sunuculuğunu Yavuz Bülent Bakiler'in yaptığı programda; İstiklal Marşı yazılması için Mehmet Akif Ersoy'un dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Tanrıöver tarafından görevlendirilmesi ve İstiklal Marşı’nın mecliste..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlüysen Ölürken Bile Rahat Yok 02:06

Ünlüysen Ölürken Bile Rahat Yok

İşte Bizim Hikayemiz, başrollerini Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1978 yapımı Türk filmidir...

Ne Demek Yalnızım Ulan 02:07

Ne Demek Yalnızım Ulan

Bülent Ersoy & Fikret Hakan..

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989 03:48

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989

BAŞROL OYUNCULARI BÜLENT ERSOY-İSMET ÖZHAN OYUNCULARI NERİMAN KÖKSAL-EFKAN EFEKAN-GÜLBEN ERGEN-NEVİN AYPAR-DİLER SARAÇ-DEVRİM PARSCAN-NUBAR TERZİYAN-ORHAN ELMAS-HİKMET GÜL-AHMET CANSEVEN-NECDET TURKANTÖZ-HALE HAYKIRIR-E..