#Bülent ersoy yarına Çıkmaya senedin mi var müzik dinle

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Aydın - Resim 03:33

Emre Aydın - Resim

Söz & Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Taner Ersoy..

İlknur Fırat - Kına Gecesi 05:12

İlknur Fırat - Kına Gecesi

Söz: Hülya Şenkul Müzik: Erol Ersoy Cesur..

Eda Yaşar - Güneşimi Ararım 04:33

Eda Yaşar - Güneşimi Ararım

Söz/Müzik: Erol Ersoy Cesur Düzenleme, Klip Yönetmeni: Sedat Sakarya..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Söz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan Gügercin Aranje: Denizkan Boz Mix-Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ömer Berkli -Olcay Kaya- İskender Cem Demirtaş Prodüksiyon : Yiğit Uzunefe D.o.p : Ömer Berkli -Furkan Düz..

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover) 04:34

Berksan - Kaybedenler (Sezen Aksu Cover)

Söz - Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Serkan Balkan Drum pad: İsmail Ozan Bass : Toygar Ersoy Gitar : Doğukan Aydın Keyboard : Serkan Balkan Klarnet : Yunus Emre Ellek Kayıt : Göktuğ Özak Mix : Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mu..

Beste Yoltay -  Yan Yana 04:02

Beste Yoltay - Yan Yana

Çok emek verdim bu aşka Pişman değilim Mevzular derin halim başka Düşman değilim En derinde saklı hep Ellerinle gömdün ne var ne yoksa Kalp kendince haklı Kırılan düzelir mi ki onarılsa Özlemiş olabilirim aslında Bence..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri 04:49

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri Müzik Dinle Şarkı Sözleri Islandığum ilk yağmursun çölümde Başkasının değeri yok gözümde Mühürledum şu kalbumi senunle Vereyim son nefesumi elunde Demir atar limana hüznün gemileri Yüreğu..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyor..