#Bülent ersoy yarına Çıkmaya senedin mi var müzik dinle

Yalın - Ki Sen 04:03

Yalın - Ki Sen

Hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin... Benim heryerde elim kolum var! Bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum, Tenhalaştı kahvaltılarımız...!! Bomboş bakıyoruz artık, Bir bildiğin var da susuyor gibisin! ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Armağansın 03:32

Funda Arar - Armağansın

Funda Arar - Armağansın Şarkı Sözleri Tuttuğumda elini Yürekte can sesi var Gördüğümde yüzünü Ah içime sarasım var Ben senin aşkınla yandım Dur gözlerine daldım Bir yarınıma ortak Muradı sende aldım Öyle bir sevmişim gel..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Akıllı Ol 03:41

Ebru Gündeş - Akıllı Ol

Bu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsem de yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bitti..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın 04:52

Belma Sera - Geceler Sana Kalsın

Geceler Sana Kalsın Belma Sera Uykusuzluk gözlerimde Konuşuyor derinlerde Bin isyan var içerimde Her halimde Bu geceler sessiz derler Hiç inanmam söyleyene Öyle bir gürültü var ki Seni çağırır sessizce Dağıtırım her ş..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses) 04:08

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses)

Orhan baba ile ün salmış olan üstadın en özel ve güzel şarkısını size yazdık, orhan gencebay kaderimin oyunu sözleri : Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki ..

Zerrin Özer - Anılarınla Gel 04:46

Zerrin Özer - Anılarınla Gel

Zerrin Özer - Anılarınla Gel Şarkı Sözleri bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans - Beyaz Show) 07:34

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans

Ümit Besen Feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? (Canlı Performans - Beyaz Show) Şarkı Sözleri : Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sarilip öper koklardin Seviyorum derken hep özlüyorken Simdi neden bana y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde 04:34

Azer Bülbül - Sevmiştim Sevdanın Çok Ötesinde

Yükledim hasretin tüm çilesini Yürüdüm , yürüdüm yolum bitmedi Meğer ne ağırmış aşkın bedeli Ödedim , ödedim borcum bitmedi Sevmişim sevdanın çok ötesinde Hicran var kalbimin her köşesinde Bu yalan dünyanın dert s..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür 04:25

Sibel Can - Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür

Bilmesin o felek Seni çok sevdiğimi Duymasın kaderim Seni istediğimi Alırlar seni benden Vururlar yüreğimden Bilmezsin sensizliğin bana Neler neler çektirdiğini Söyleme kıskanırlar Ağlama dertli sanırlar Çalarlar kopar..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme 05:11

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme

Nasil anlatiyim pismanligimi Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara dusmanligimi Cahilligime de yorma yorma Sen gideli her sey renginden oldu Gonlumun gulleri sarardi soldu Hayatimin gulen yuzu kayboldu Of bir ci..

  • Candy tarafından
  • 2.600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Keşke 04:51

Yalın - Keşke

Bırak saygından kuşkum yok Hatrımdan kalıyorsan hiç kalma bırak Sensiz olmaya itirazım var Canımı çok yakacak,izlerin bana yeter Keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram b..

Ferdi Tayfur - Prangalar 03:42

Ferdi Tayfur - Prangalar

Prangalar vurun ayaklarıma Kelepçeler takın kollarıma Uçurumlar kazın yollarıma Bırakmayın beni bırakmayın beni Duymak istemem sesini Tutmak istemem ellerini Yeniden başlamaktansa Oldürürüm kendimi Sürgüleri sürün kapıla..

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu 04:09

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu

Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Aldı sevdiğimi verdi zulumu Dünyaya doymadan geçip gideceğim Yoksa yaşamanın kanunumu bu ..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım 04:30

Bergen - Yalnızım Ben Yalnızım

Bergen - Yalnızım Ben Şarkı Sözleri Bu sayfada Bergen adlı şarkıcıya/gruba ait Yalnızım Ben şarkısının sözleri bulunmaktadır. Şarkı Sözü Yalnızım ben yalnızım Şu koskoca dünyada Ne anam var nede babam Yetim öksüz ka..

Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Hande Yener - Krema 03:11

Hande Yener - Krema

KREMA Bir diyarda hani rastlantı buyurur ya Masalın en zor yeri gelmiş Uyandıramamışım seni hala Şimdi söyle bu ne bu Bu masalın dibi tuttu Boş verdim öğütleri Öğütmekten başka ne ki Aşk acıtırmış yalan hepsi Yarı yolu ..

Sinem Güngör - 14 01 Prod By 03:21

Sinem Güngör - 14 01 Prod By

Bir el var, bir el Sıcağı özünden okunuyor Bir yol var, bir yol Sokakları ruha açılıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durulmam ben asla, Yıldızlar içimden taşıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durul..

ikikardesh - Haleluya 03:08

ikikardesh - Haleluya

Sözler: Gel gel rüyalarıma Çicek koyuyorum yollarına Kandım yeniden oyunlarına Dünlerine yarınlarına Düştüm gecelerin ortasına Daha var güneşin doğmasına Kim döner bakar arkasına Öncesine sonrasına Dışarıda deli gibi..

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..