#Bülent ersoy yarına Çıkmaya senedin mi var müzik dinle

Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

MFÖ - Sakın Gelme 03:12

MFÖ - Sakın Gelme

Sakın gelme sözlerim kayıp Ayıp ediyorum kendime Bir sızı var içimde Ölesim tuttu Yaşıyorum gürül gürül kaç gündür Uyku tutmuyor sakın gelme Sakın gelme hazır değilim Deliyim kaç gündür Lodosum tuttu Poyrazım s..

Çelik - Benimle Evlenir Misin 04:00

Çelik - Benimle Evlenir Misin

Karmakarışığım, hatta yarı ölü sayılırım, Hoş biraz da sarhoşum, inan ki dahası var, Aşk sarhoşuyum, sarhoşa ne yazar, Bir sen yazarsın sen, yazarsan sen yaz sen Ne yazarsan yaz sen, İster öyle, ister böyle yaz, ..

Türkiye Marşı  Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç 03:40

Türkiye Marşı Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç

Kırmızı beyaz sahalarda rengimiz Avrupa sahnesinde Türk’ün sesi var Taraftarın seninle eskisi gibi Sahada evlatların ayak sesi var Korkma azalmaz bu sevgin Gönlümüz herkesden zengin Elmanın yarısı gibiyiz Biz etle tırna..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi 01:50

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi

Bir sen, bir sigaram var üstüme sinen İkiniz de birbirinizden beter Kalabalık,uzun bir caddede tutumuşum yalnızlığın elinden Bilen varsa konuşsun şu ayrılığın dilinden Kurutsun kökünden elinden gelen Ki sen gittin ezgis..

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin 05:13

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin

Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde seni..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TNK - Ruhum Boğaziçi 03:23

TNK - Ruhum Boğaziçi

Köprüler yıkılıyor Aklımla kalbim arasında Bir yanım konuşmuyor Bir yanım çığlık çığlığa Ve neden bu şehirde Her yerde senin izin var? Silmeye yetmiyor Onca yağan yağmurlar Seni çok özledim Seni çok özledim Ruhum bira..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Kenan Doğulu-Kandırdım 04:04

Kenan Doğulu-Kandırdım

Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım ..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..