#Bülent ersoy yarına Çıkmaya senedin mi var müzik dinle

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz 01:16

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz

Katalan lider, Madrid’de İspanya Senatosu'nun Katalonya'nın özerkliğini askıya alacak Anayasa'nın 155'inci maddesinin yürürlüğe girmesini onayladığı saatlerde Parlamento binasında konuştu. Katalonya lideri Carles Puigd..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok 01:48

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, koronavirüsün hastalık yapıcı etkisinde ve öldürücü etkisinde herhangi bir azalma görmediklerini söyledi. Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim ..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.125 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız! 42:59

Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız!

O Besinlerin İçinde Öyle Bir Şey Var Ki...! 02:02 Gıda Terörü Tehlikesi Altındayız! 07:26 Margarin, Kanola, Palm Yağı! Yağlarla Bizi Hasta mı Ediyorlar? 14:17 Beslenme Hangi Hastalıklara Sebebiyet Verecek? 16:12 Bebek..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
Samida - Düz 02:50

Samida - Düz

Samida - Düz Dinle Kaynak Kişi: İhsan EŞ Müzik Düzenleme: Samida / Samida Müzik Topluluğu Vokal Düzenleme: Samida Oy duman kara duman Dolan yanıma dolan İki gözü kör olsun Yarıma sebep olan Yayladan gelen var mı? Yar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram 10:02

Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram

Bayram günü Galip ramazan davulu ile ev halkını ayağa kaldırır. Çocuklar şeker toplamak için evden çıkmaya can atarlar. Ve hayal kurarlar. Topladıkları şeker ve çikolatalarla bir adada yaşamaya başlarlar. Bölüm içinde ra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
02:16

"Spider-Man: Homecoming" İlk Fragman

2016 yılının en konuşulan filmlerinden biri olan Captain America: Civil War‘da kendini gösteren Spider-Man, 2017’de yeni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen filmin ilk fragmanı sonunda..

Pokemon GO’da Yumurtalardan Yeni Sürpriz Pokemon'lar Çıkıyor! 00:28

Pokemon GO’da Yumurtalardan Yeni Sürpriz Pokemon'lar Çıkıyor!

Yazın popüler oyunu Pokemon GO'nun hızlı düşüşünün ardından firma bunu telafi etmek için bir çok yöntem deniyor. Cadılar Günü etkinliği ile başlayan etkinlikler yeni Pokemon'larla devam ediyor. Daha önce Ditto'nun oyunda..

  • PengoTV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK İçindeki İlk Fetö Soruşturması 80'li Yıllarda Başlatıldı 02:11

TSK İçindeki İlk Fetö Soruşturması 80'li Yıllarda Başlatıldı

FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili hazırlanan 2 bin 581 sayfalık iddianameden çarpıcı ayrıntılar çıkmaya devam ediyor...

Armador 'Kurtarıcımız Hiphop' - O Ses Türkiye  - Çeyrek Final 02:03

Armador 'Kurtarıcımız Hiphop' - O Ses Türkiye - Çeyrek Final

Armador çeyrek finale çıktı ama yarı finale çıkmaya hak kazanamadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce