#Bülent ersoy Ölmeyen Şarkı müzik dinle

Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Sefer Alevli - Sonbahar 03:40

Sefer Alevli - Sonbahar

Sonbahar şarkı sözleri ile Sokul usulca anlat derdini Yarım kalmış hikayeyi Dinsin gözyaşın felaketi Sönsün yüreğin ateşi Aman aman aman inadı bırak Gelir geçer bu ızdırap Bu kalp yaşar yine sonbahar Dön bak ..

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim 03:41

Doğukan Şahinoğlu - Söylerim

Söylerim şarkı sözleri ile Yine gün doğuyor karanlıklarıma Ben yine sarılmışım senli umutlarıma Mühür vurdun uçan kanatlarıma Gökyüzü benim için artık bir rüya Gelemez misin, göremez misin? Bir kere bile olsa Sevemez ..

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Yıldız Tilbe & Gazapizm - Dayan (Mix) 04:56

Yıldız Tilbe & Gazapizm - Dayan (Mix)

Şarkı Dayan Yüreğim Sanatçı Yıldız Tilbe..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Irmak Arıcı - Güya 02:59

Irmak Arıcı - Güya

Güya şarkı sözleri ile Bu gecenin sabahı olmayacak Bilirim yerin de dolmayacak Sana neler neler söyleyecekken Suskun dilim daha konuşmayacak Topladım eşyalarımı Kendimden geçesim var Almayın kadehimi dostlar Daha..

Müslüm Gürses-Gökyüzü 05:34

Müslüm Gürses-Gökyüzü

Şarkı Gökyüzü Sanatçı Müslüm Gürses..

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Tuğba Yurt - Benim O 03:01

Tuğba Yurt - Benim O

Benim O şarkı sözleri ile Takıldığım Sakındığım Sarıldığım uzaktan biri var biri var… Satır satır bakıştığım ve yatıştığım görünce Bir o var ,iyi ki var … O benim o Kimseye vermem benim o Söylemem ismini bilir o kendi..

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf 04:23

Haluk Levent & Melek Mosso - Zülüf

Zülüf şarkı sözleri ile Zülüf dökülmüş yüze aman Kaşlar yakışmış göze aman aman Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Usandım bu canımdan aman aman Derdimden geze geze Bu ellerde gez gayri aman Kâtip ol ..

Ebru Yaşar - Ben Bilmem 03:10

Ebru Yaşar - Ben Bilmem

Ben Bilmem Şarkı Sözleri ile; Dağıldım, döküldüm Vurgun bu olsa gerek Sanırsın uzaktan mutluluk bana denk Kahrımdan ölsem senin kılın kıpırdamaz belli Ben nerde hata yaptım Bunu kim bilebilir ki? Ben bilmem Senden ay..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak 04:13

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak

Kara Toprak şarkı sözleri ile Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm, ne f..

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ) 04:43

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ)

Şarkı Sözleri/Lyrics gitmez canımın peşinde bitmeyen acın almadan rahat vermeyecek artık anladım kaçar gündüzlerden sığınacak yer ararım olmaz gecelerden de ben zaten korkarım tenhalarda boşluklarda yüreğim gün mü d..

Aysel Aydoğan- Dert Ağlar Dertler Ağlar 04:00

Aysel Aydoğan- Dert Ağlar Dertler Ağlar

Şarkı: Dert Ağlar Dertler Ağlar Sanatçı: Aysel Aydoğan..

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca 03:34

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca

Konu O Olunca şarkı sözleri ile Geçmiyor ne yapsam da vazgeçmiyor Kalbim hasarlı sarsam da iyileşmiyor Ondan ibaret sanki Koskoca dünya Gözlerim görmüyor Ondan başkısını,ondan başkasını Kalbime söz dinletemiyorum Kon..

Manu Chao ~ Denia Denia 04:39

Manu Chao ~ Denia Denia

Şarkı Denia Sanatçı Manu Chao..

Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

İbrahim Bakır - Hasretim 02:30

İbrahim Bakır - Hasretim

Hasretim şarkı sözleri ile Yüreğim ölü gibi Bak kalbim serseri Yüreğime değme demedi Gel yine sev beni Gün ağardı delirdim Ben sana hep biterdim Görmedin Zalim beni Ben sana hep hasretim..

ALEGORİ - Mutlu Musun 03:31

ALEGORİ - Mutlu Musun

Mutlu Musun? şarkı sözleri ile Ne kadar ararsan ara bulamazsın kendini bu dünyada Zaman hep bir adım önünde kaptırmışsın kendini peri masallarına Aşk desen aşk değil İş desen iş değil ..

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..