#Bülent ersoy Ömrümüzün son demi müzik dinle

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Harika Esra - Hayırsız Sevdam 04:44

Harika Esra - Hayırsız Sevdam

Harika Esra - Hayırsız Sevdam Dinle Söz: Günay Çoban Müzik: Bülent Özdemir Düzenleme: Bülent Özdemir Yönetmen: Tamer Aydoğdu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 02:41

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler

Dhkp'c yi Meşrulaştırdılar, Pkk'ya Destek Verdiler 24'te yayınlanan Günün Manşeti programında Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bugün FETÖ ve PKK soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu konuştular...

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ciciş Esraya Hapis Şoku! 01:41

Ciciş Esraya Hapis Şoku!

Kamuoyunda ‘Cicişler’ olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra Ersoy’un 5 yıl önce ehliyetine el koyan polise tokat attığı, polis otomobiline çarptığı ve görevi yaptırmamak için kendini cipine kilitleyerek diren..

  • ANKA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.481 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..