#Bülent ersoy Ömrümüzün son demi müzik dinle

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Adamda Matrix Rüzgarı 07:26

3 Adamda Matrix Rüzgarı

Bülent Serttaş'ın yeni imajı 3 Adam stüdyosunda konuşuldu. Peki Bülent Serttaş imajını değiştirme kararını nasıl aldı?..

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

1974 Kıbrıs Çıkarması izle 03:35

1974 Kıbrıs Çıkarması izle

Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili bilgiler ve görüntüler. Konu ile ilgili Bülent Ecevit'in açıklaması. Bülent Ecevit ve Semih Sancar görüntüleri...

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar 01:26

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar

Etkin pişmanlıktan yararlanan Yarbay Bülent S., gezi kalkışmasında FETÖ'nün parmağı olduğunu itiraf etti. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, FETÖ'den tutuklu Yarbay Bülent S., abiler, hükümetin devrilmesi gerektiğini, me..

  • En Yeniler tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıskançlık Seviyesi 00:35

Kıskançlık Seviyesi

Kız arkadaşını kıskanan Bülent Mert kıskanmayı abartarak kız arkadaşını bağajda taşıyor seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyretti 02:22

Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyre

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıracak sorularla yüklendi. Bu akşam CHP Genel Merkezinde hareketli dakikalar..

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil 01:17

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan muhalefetin saray söylemlerine sert yanıt verdi. Turan,'Sizin baştan beri dediğiniz sarayın ekonomisi, bu milletin on beş yıldan beri her katmanıyla beraber büyüdüğünün fotoğr..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Bonzai Ölümleri Neden Kaynaklanıyor 01:19

Bonzai Ölümleri Neden Kaynaklanıyor

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak, 'Sensiz Olmaz' performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak, hangi jürinin takımına dahil oldu?..

  • NABIZ tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı 01:38

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı

Gazeteci Nedim Şener'in canlı yayında, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'la ilgili FETÖ iddialarını dile getirmesinin ardından telefonla yayına bağlanan Te..

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle 1:26:08

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle

Konusu: Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kal..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu 03:35

Dilan Bilmez - Güllerim Soldu

Söz: Sezen Aksu Beste: Sezen Aksu Yönetmen: Onur Sarsıcı Drum pad: İsmail Ozan Bass: Toygar Ersoy Gitar: Doğukan Aydın Keyboard: Serkan Balkan Klarnet: Yunus Ellek Kayıt: Göktuğ Özak Mix: Serkan Balkan Kurgu: Şevki Mur..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Demet Akalın - Giderli Şarkılar 04:41

Demet Akalın - Giderli Şarkılar

Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılarda..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson 05:37

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson

[Intro] Jesus, Black Jesus Jesus, Black Jesus [Chorus] I been feeling so down I think they should know now I think they should know what's up That's that road I been down I know how it go down I know how it go now, what..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..