#Bülent ersoy Ömrümüzün son demi müzik dinle

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı 05:52

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Silah, mühimmat ve patlayıcı dedektör köpeklerimizin de katkısıyla son 3 yılda toplam 116 tabanca, bin 900 uzun namlulu silah, 3 milyon 700 bin fişek ve mermi yakalaması gerçekl..

Plaza Diline Uydurukça Yorumu (Eczacıbaşı&Gülse Birsel) 04:03

Plaza Diline Uydurukça Yorumu (Eczacıbaşı&Gülse Birsel)

Son yıllarda çıkan plaza dili ile Türkçemizi katleden insanları çok güzel bir şekilde eleştiren Gülse Birsel ve Bülent Eczacıbaşı'nı izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman 00:42

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman

Oyuncu Kadrosu: Cesur Alemdaroğlu: Kıvanç Tatlıtuğ Sühan Korludağ: Tuba Büyüküstün Tahsin Korludağ: Tamer Levent Fügen Alemdaroğlu: Tilbe Saran Mihriban Aydınbaş: Devrim Yakut Korhan Korludağ: Erkan Avcı Bülent Aydınbaş:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Cagliari 2 - 3 Torino  Maç Özeti  Hd İzle 03:17

Cagliari 2 - 3 Torino Maç Özeti Hd İzle

Cagliari ligde son hafta Palermo'yu 3-1 gibi net bir skor ile mağlup etti.Son 5 haftada ise 2 mağlubiyet 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Ligde ise 35 puan ile 13.sırada yer alıyor. Torino ise ligde son hafta Udinese ile..

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir! 06:02

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir!

Hülya'nın intikam planında son kez birlikte çalışan Mahir, hem ona hem de İstanbul'a veda ediyor! Hülya ile Berlin'den, İstanbul'a uzanan yolculuklarında birçok operasyona girişen Mahir, İstanbul'dan ayrılma kararı alır...

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Bengü - Kocaman Öpüyorum 04:06

Bengü - Kocaman Öpüyorum

Soran sorana bak seni bana Konuşmama hakkımı kullanıyorum Son bir kıyak bu da benden sana Kocaman kocaman öpüyorum Kaptırmak mı anlayacaksın Senin gibi birisine düş de gör Sen insanın ömrünü yersin Son nefesine kadar tü..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:18

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last M

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..