#Bülent gümüş ayrılık Ölüm bize akustik müzik dinle

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Bey - Eyvah 04:07

Demir Bey - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Yansam da, ölsem de aşkımla seni, 'Seni seviyorum' demeyecektim, demeyec..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular 14:48

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular

Lerzan Mutlu’nun olay olan o fotoğrafı, Bülent Ersoy ile arasındaki davaya konu olmuştu. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili “Canlı Masa” programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bul..

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın 03:53

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın Albüm Adı : Dönersen Islık Çal Gönderen : genccevher Akşam olur karanlığa kalırsın (2x) Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin öldürdün beni Derin deri..

  • PengoTV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları 04:41

Yusuf Can Kurt Aslınur Bolu - Gesi Bağları

Şarkı Sözleri: Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi ba..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Felaket Şekilde Ölen Adam 00:42

Felaket Şekilde Ölen Adam

Freni boşalan kamyon adamı feci sıkıştırıyor ! Ölüm anı, feci ölüm, felaket ölüm,çok pis ölüyor,..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri 04:24

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri

Sibel Asaduryan - Selanik Gönderen : deli sevda Çalın Davulları Çaydan Aşağıya Aman Aman Mezarımı Kazın Bre Dostlar Belden Aşağıya Koyun Sularımı Kazan Dolunca Aman Aman Aman Ölüm, Zalım Ölüm Üç Gün Ara Ver Al B..

  • PengoTV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Yalın - Deme Bana Yokum 04:35

Yalın - Deme Bana Yokum

Deme Bana Yokum Şarkı Sözleri İle Kim demiş doğru duvar yıkılmaz ohoo Kim demiş bu dağlardan aşılmaz ohoo Çıkıp da gelişini görmüş mü hiç Güneşin kaçışını görmüş mü? Eliyle kendini gömmüş mü hiç Sana yanışımı görmüş mü?..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Mavi Işıklar - Helvacı (1965) 02:56

Mavi Işıklar - Helvacı (1965)

Sözleri: Helvacıya gidelim, Biraz helva yiyelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. Helvacı, helva Şeker lokumlu helva, Kendir tohumlu helva. Helvacı, helv..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce