#Bülent gümüş ayrılık Ölüm bize akustik müzik dinle

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar ) 03:05

İzmir'in Ateşi - Maho G & Ben Fero ( Prod. By Ouz Baydar )

Spotify'dan dinlemek için ; https://spoti.fi/2JxpAwGnApple Music'den dinlemek için ; https://apple.co/361caR6nnSöz : Maho G & Ben FeronMüzik : Ouz BaydarnStüdyo : Yeşil OdanMix & Mastering : Can VolkannArtwork : Boraoffi..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pinhani - Köprü Ortasında 03:50

Pinhani - Köprü Ortasında

Pinhani - Köprü Ortasında Şarkı Sözleri Köprü Ortasında Dolandı Başım Çok Aklıma Geldi Annem Kardaşım Evimden Yürüdüm Pazartesi Yüreğimde Kaldı Dünya Hevesi Ağustos‘un 16 Cumartesi Kurusun Yaylacıların Deresi 1969 senesi..

  • Cowboy tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baran Çelebi -  Strana Ehmed Beg (Kürtçe) 03:13

Baran Çelebi - Strana Ehmed Beg (Kürtçe)

BARAN ÇELEBİ - EHMED BEG (akustik çalışma) Çok güzel bir Yezidi şarkısı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor 01:33

'Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor

Türkiye Her Yıl Yaklaşık 300 Milyon Dolarlık Aşı Alıyor Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, Türkiye'nin her yıl 300 milyon dolarlık aşı aldığını belirterek, Bu aldığımız aşıların Türkiye'de üretilmesi, sadece dolum, mont..

Londra'da Bir Sokak Sanatçısı 06:27

Londra'da Bir Sokak Sanatçısı

Londra'da Bir Sokak Sanatçısı Londra'da gümüş renkli kıyafetle insanları etkileyen illüzyonistin kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • Cowboy tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Songül Karlı Kimdir? 04:22

Songül Karlı Kimdir?

sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrıldı. Daha sonra evlendiği Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 yılında ondan da boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evl..