#Bülent kayabaş bizim valizdeki hakiki paralarmış

Altın Bir Defalıktır Bakanlık Ömür Boyu Gelirdir 00:42

Altın Bir Defalıktır Bakanlık Ömür Boyu Gelirdir

Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun..

Ama Bu Zaman Namussuz Zamanı 01:27

Ama Bu Zaman Namussuz Zamanı

Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

Turizm Alafranga Kenef Demek 00:48

Turizm Alafranga Kenef Demek

Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş..

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat 02:23

Türk Ve Müslümanım Adım Kara Murat

Kara Murat (Cüneyt Arkın) Ömer ve Cafer adlı iki askerle Bizans’a gider. İmparator Konstantinis (Kayhan Yıldızoğlu) Sultan 2.Murat ölünce şehzade Orhan’ı (Bülent Kayabaş) Osmanlı hükümdarı yapacaktır...

Zübük Film Müziği 02:01

Zübük Film Müziği

Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

Karateci Kız ' Doğuyor ' 01:29

Karateci Kız ' Doğuyor '

Bülent Kayabaş'ın sapık, tecavüzcü, katil rolünde döktürdüğü film.. Ayrıca Filiz Akın da kareteci performansıyla göz doldurur. Yeşilçamın kült filmlerinden biri...

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle 1:08:47

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Artan hayat pahalılığında kiracı olan fakat evden çıkarıldıkları için yeni bir ev bulmak zorunda olan bir grup insanın içine düştükleri komik durumları anlatan film bir yandanda hayatın gerçeklerini gözler önüne ..

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle 1:18:59

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle

Filmin Konusu: Mustafa , yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya , Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak i..

  • PengoTV tarafından
  • 8.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaşkın Damat Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:12:13

Şaşkın Damat Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Şaşkın Damat izle, Şaşkın Damat full izle, Şaşkın Damat hd izle, Apti zengin bir evde bahçivanlık yapmakta olan saf bir delikanlıdır. Ev saibinin yeğeni ise kendini namuslu gibi göstermekte ve amcasını da sadece para içi..

  • PengoTV tarafından
  • 4.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:34:00

Abuk Sabuk Bir Film Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Ademoğlu (Kemal Sunal),yoksul bir köylü olduğu için çevresi tarafından sürekli hor görülüp aşağılanır. Bir süre sonra yoksul köylü Ademoğlu, geçmişteki bir iyiliğin karşılığı olarak bir mirasla mükafatlandırılır. Birden ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle 1:51:58

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle

Konusu: Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi ..

Bülen Ersoy İle Lerzan Mutlu Arasında Sular Durulmuyor 05:48

Bülen Ersoy İle Lerzan Mutlu Arasında Sular Durulmuyor

Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu arasındaki kavga biteceğe benzemiyor! Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu arasında yaşanan kavga son gaz devam ederken ''Söylemezsem Olmaz'' masasında konuşuldu. Öte yandan Lerzan Mutlu'nun, sos..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Görevden Aldı 00:45

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Gör

İçişleri Bakanlığı, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan'ı görevden aldı. İçişleri Bakanlığınca, Adana Ceyhan Bele..

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri 20:16

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Altay - Bir Dost Bulamadım 04:32

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım Dinle Söz & Müzik: Aşık Veysel Şatıroğlu Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ünal Davul: Bülent Ay Bas Gitar: Mert Can Doğu Elektro Gitar: Bülent Ay Keyboard: Emre Elver Kayıt, Mix, Mastering: Er..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Mustafa Kemal Atatürk ve Matematik 05:41

Mustafa Kemal Atatürk ve Matematik

Matematik Hikayeleri - 20. Bölüm - TRT Okul Hayatının her alanında matematiğe ilgi duyan Mustafa'ya öğretmeni tarafından Kemal ismi verilmesinden, Hayatta en hakiki mürşit ilimdir sözüne... Mustafa Kemal Atatürk'ü bir..

  • PengoTV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas 03:28

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas

Karakaş Gözlerin Elmas türkü dinle Ali Ercan Karakaş Gözlerin Elmas Bu Güzellik Sen De Kalmaz Pişman Olun Kimseler Almaz Annene Bak Gör Halini Gel Güzelim Beni Yakma Seni Seven Kalbi Yıkma Allah Dahi Kalbi Yıkma..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi 10:22

Ev Yapımı Makarna (Erişte) Tarifi

Malzemeler Verecegim tarifi kisi sayisina göre cogaltip azaltabilirsiniz.Yani 1 yumurta 1 bardak unla yaptiginiz hamur bir kisilik cikiyor... 2 su bardagi un 2 tane yumurta 1 yemek kasigi dolusu hakiki zeytinyagi 2 tatli..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..