#Bülent kayabaş fabrika stadyum gibidir oğlum

30 Milyar Dolarlık Yerlileştirme 02:31

30 Milyar Dolarlık Yerlileştirme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MESS Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni'ne katıldı. Konuşmasında millileşme mesajı verdi. Küresel rekabette yeni sıçrama alanları oluşturmalıyız dedi...

Bursa'da mobilya fabrikasında çıkan yangın 2,5 saatte söndürüldü 03:25

Bursa'da mobilya fabrikasında çıkan yangın 2,5 saatte söndürüldü

Bursa'da mobilya fabrikasının koltuk imalatı bölümünde henüz belirlenemeyen sebepten dolayı alevler yükseldi. Yangın 2,5 saatte ancak kontrol altına alınabildi...

World Mobil Üzerinden Kart Limiti Nasıl Artırılır 05:48
400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor 06:35

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor

Türkiye'nin en büyük köfte fabrikasında çalışan 400 kadın kasap, her gün 150 ton et işliyor. Bıçakları ustaca kullanan kadınlar yılların kasaplarına taş çıkartıyor. Fabrika ve restoranlardaki 10 bin çalışandan 6 bin tane..

Dereden kimyasal atık akıyor 02:37

Dereden kimyasal atık akıyor

FABRİKA ATIĞI TARLALARA BULAŞTI..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Mahalle Kızına Askıntılık 00:55

Mahalle Kızına Askıntılık

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı 00:32

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle 1:12:15

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle

Filmin Konusu: Film, afrodizyak etkili bir parfüm yüzünden başı derde giren iki kimyacının yaşadıklarını konu edinir. Gazinocular kralı Hasan, batmak üzere olan Kozmetik Cemal adlı bir firmayı satın alarak kozmetik sektö..

  • PengoTV tarafından
  • 14.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarışın Tehlike 1980 Cüneyt Arkın  Kristin Haydar Türk Filmi İzle 1:16:16

Sarışın Tehlike 1980 Cüneyt Arkın Kristin Haydar Türk Filmi İzle

Sarışın Tehlike - Cüneyt Arkın _ Kristin Haydar (1980 - 76 Dk) Film, bir dizi cinayet işlenen bir kampta yaşananları konu alır. Okçu Konfeksiyon Fabrikası için bir reklâm filmi çekilecektir. Fabrika sahibi Nedim Okçu fi..

  • PengoTV tarafından
  • 7.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..