#Bütün dünya bu yeteneği konuşuyor

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarifi, Ispanaklı Köstebek Pasta 10:03

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarif

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ıspanak püresi 1,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 adet portakal ???? kabuğu rendesi..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Mücver Tarifi 05:15

Mücver Tarifi

Malzemeler: 3 adet orta boy yeşil kabak, 3 yumurta, 3 yemek kaşığı un, 1 avuç kıyılmış maydanoz, İsteğe bağlı taze soğan ve dereotu, 1/2 çay kaşığı karbonat, Tuz, karabiber, Kızartmak için sıvıyağ, Servis için sarımsaklı..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:22

Bu Pasta Bir Efsane Altın Damlacıklı Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Beyaz krema için; -1 paket vanilyalı -3 yemek kaşığı daha mısır nişastası ( veya vanilyalı puding tozu 37 gr +1 yemek kaşığı nişasta ) -100 gr şeker (yarım su bardağından az fazla) -500 ml süt -1 adet yumurta -2 adet..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

 Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır  Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi 05:10

Tavuk Paça Çorbası Nasıl Yapılır Yalancı İşkembe Çorbası Tarifi

3 adet bütün but Haşlamak için bol su Biraz sıvıyağ 2 yemek kaşığı un En son kullanmak üzere Tuz ve Sirke Terbiyesi için 1,5 çay bardağıı yoğurt 1 yumurtanın sarısı 1 adet limonun suyu 1 çorba kaşığı un 2 diş rende..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..