#Bütün dünya bu yeteneği konuşuyor

Kavurma Tarifi  Et Kavurma Nasıl Yapılır  Et Sote Kolay Et Yemekleri 01:53

Kavurma Tarifi Et Kavurma Nasıl Yapılır Et Sote Kolay Et Yemekleri

KAVURMA MALZEMELER 750 gr yağsız dana eti 2 orta boy soğan 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik TARİFİ Bütün olarak yıkanan et süzdürülerek yağları ve sinirl..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 03:56

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

MALZEMELER 3 su bardağı tam buğday unu 2 adet yumurta 100 gr beyaz peynir 100 gr tereyağı 100 ml mısır özü yağı 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke Yarım demet dereotu 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz TA..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik 44:50

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik

Diğer vakalarımız gibi, bu vakayıda Instagram üzerinden bizlere ulaşarak bildiren birisinin, babasının köyüne gidiyoruz.Rakım 2000+ metreden fazla, rüzgar yoğunluğu çok sert. Köy yıllar önce yaşanan bazı olaylar yüzünden..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece 40:18

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası 22:44

Paranormal Terk Edilmiş Ev Dul Hatun Vakası

Bu olay beni diğer vakalardan çok daha fazla etkiledi. Kapalak kızı, mezarlıkta bir gece veya çektiğimiz diğer paranormal olan olayların yaşandığı yerler... Bu olay başka.Bu sefer yolumuz Samsun ile Ordu sınırını bağlaya..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı 02:30

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı

MALZEMELER 1 kg. domates 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Erkenci Kuş 2. Bölüm Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik 26:35

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik

Konya'da bulunan bu hapishane'de çeşitli olaylar yaşanmış. Bir çok mahkum işledikleri suçlar yüzünden buraya mahkum edilmiş.Kimi mahkumlar birbirini katletmiş, kimileri gardiyanlara saldırmış.Zamanın geçmesi, hapishaneni..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik 58:22

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik

Dağların tepesinde, bir derenin kenarında bulunan bu ev zamanında bir ailenin kaldığı yermiş...Evde yaşanan olaylar neticesinde evi boşaltmışlar. El Ammar cinlerinin musallat olduğu evde çeşitli olaylar yaşanmış.Aile yem..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi

MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çekilmiş ceviz DIŞI İÇİ..

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tarifi 05:47

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tari

MALZEMELER: 1Bütün tavuk göğsü 250gr mantar 1 orta boy kabak 1 orta boy havuç 1 adet kapya biber 1adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı acı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: B..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Erkenci Kuş 2. Bölüm 2. Fragmanı

Sanem ve Can aşkı çok konuşulacak! Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne b..

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle 1:32:25

Oyuncak Hikayesi 2 Türkçe Dubaj İzle

Andy'nin tatil için bir kovboy kampına gitmesi sonucunda oyuncakları kendi başlarına kalırlar. Kafasını ilginç oyuncaklar toplamaya takmış Al McWhiggin adlı bir oyuncak koleksiyoncusunun Woody'i kaçırmasıyla birlikte ola..

 10 Dakikada İrmikli  Şekerpare Tarifi 04:34

10 Dakikada İrmikli Şekerpare Tarifi

Malzemeler 200 gr. tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için ayrılacak) 1 çay bardağı yoğurt (115 cc lik çay bardağı) 1 su bardağı irmik 2 su bardağından biraz fazla un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanil..

Senin Hikayen - Uykusuz Geceler 10:31

Senin Hikayen - Uykusuz Geceler

Ailesine bağlı, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen, eğlenceli biri olan Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür bir kadın olan Esra (Selma Ergeç); 30’lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine od..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Bu Ne Cahillik 09:57

Jet Sosyete 15. Bölüm - Bu Ne Cahillik

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Doğur Ver Unut 09:41

Jet Sosyete 15. Bölüm - Doğur Ver Unut

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Dükkanını Yakarım 09:16

Jet Sosyete 15. Bölüm - Dükkanını Yakarım

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..