#Bütün dünya bu yeteneği konuşuyor

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Pitbull Terrier Irk Özellikleri 02:06

Pitbull Terrier Irk Özellikleri

TARİHİ ve KÖKENİ Pitbull Terrier, sanılanın aksine kökeni çok eski bir köpek ırkı değildir. 19. yüzyılda Büyük Britanya’da güçlü bir dövüş köpeği üretmek amacıyla bulldog ile teriyerlerin çiftleştirilmesi ve çeşitli çapr..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

DİKKAT: Çok derin anlam içerir.... 00:28

DİKKAT: Çok derin anlam içerir....

kurtaracak kim var ? evimiz yurdumuz vatanımız !..

  • PengoTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi 00:59

Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi

TEBER-82 Güdüm Kiti teslimatları devam ediyor. ROKETSAN tarafından üretilen TEBER; genel maksat bombalarına, vuruş kabiliyetinin artırılması amacıyla entegre edilen bir lazer güdüm kitidir. Defence Turk : Ulusal Savunma..

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı 01:00

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı

Özellikle komedi filmlerindeki başarılı dövüş sahneleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü aktör, yönetmen ve yapımcı Jackie Chan yeni filminde çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Londra’da mülayim bir iş adamını canla..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Fatih Bulut - Hayat Beni Vura Vura 03:58

Fatih Bulut - Hayat Beni Vura Vura

Söz & Müzik: Ahmet Razi Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Atakan Merdan Hayat Beni Vura Vura şarkı sözleri ile... Hayat beni vura vura Yontulmus bir taşa döndüm Böyle zalım bir dünya da Ne murad aldım ne de gül..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın 03:22

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın

THRILL-SEEKING drivers free-style and race their incredible trucks at the Monster Jam World Tour. Regularly attracting crowds of 50,000 people, the touring Monster Jam show features the biggest and best monster trucks on..

  • BETA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Yolum Ya Da Yüksek Yolu Eko Esrar Araba 03:43

Benim Yolum Ya Da Yüksek Yolu Eko Esrar Araba

A SPORTS car made from cannabis hemp could lead the charge in making carbon neutral vehicles. Made from the chassis of a Mazda convertible, the hemp car is bringing a new meaning to the phrase ‘green machine’ and could s..

  • BETA tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biraz merhamet....! 00:52

Biraz merhamet....!

Dünya’ya insan hakları dersi verenler, sınırınızdaki mültecilere niçin kucak açmayıp saldırıyorsunuz... A little mercy....! Those who teach the world human rights, why do you not welcome and attack refugees at your bor..

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık 00:09

Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık

Dünya corona virüs ile mücadele ederken öğrenciler evden eğitime devam ediyor. Ufak bir öğrenci coronadan dünyanın sonu geleceğini ve buna rağmen neden ödev yaptığını sorgulamış...

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı 01:35

Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı

Başkent Moskova'daki Şeremetyevo Havalimanı'na acil iniş yaparken alev alan uçakta bulunanlardan 78 kişi hayatını kaybetti...

Yüz Yüze 2.Bölüm Fragmanı 00:51

Yüz Yüze 2.Bölüm Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Ni no Kuni II  Revenant Kingdom  Gamescom Trailer  PS4 PC 01:42

Ni no Kuni II Revenant Kingdom Gamescom Trailer PS4 PC

When one world ends, the gateway to another opens. Roland, a president from Ichi no Kuni is transported to Ni no Kuni and becomes a close companion of Evan, the deposed king of Ding Dong Dell. Two new characters are also..

  • BETA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4 03:25

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4

Good news, hunters! Today Capcom confirmed that Monster Hunter: World will be available for PlayStation 4 globally on January 26, 2018. Capcom will also begin pre-orders today including bonus incentives for the standard ..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması 01:55

Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması

Avrupa Birliği’ne bağlı Kopernik Atmosfer Gözlem Servisi, Dünya'da sera gazlarının artmasıyla birlikte ilk kez 1980'lerin ortalarında ortaya çıkan ve canlıları zararlı mor ötesi ışınlardan koruyan Kuzey Kutbu semalarında..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Yüz Yüze 2.Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Yüz Yüze 2.Bölüm 2.Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Bir Millet Uyanıyor   Binlerce Evladımız Şehid Oldu 06:12

Bir Millet Uyanıyor Binlerce Evladımız Şehid Oldu

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik 01:40

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik

Türkiye koronavirüse karşı başarılı sonuçlar veren bir ilacın yerli sentezini üretti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın görücüye çıkardığı ilaç kısa süre sonra dünya çapında kullanılmaya başlanacak...

1.7 Milyar Kişi Risk Altında 01:18

1.7 Milyar Kişi Risk Altında

108 adreste koronaya karşı bilim nöbeti sürerken, içlerinden biri çarpıcı bir araştırmaya imza attı. Dünya nüfusunun beşte birinin sağlık sorunlarını nedeniyle risk altında olduğunu öne sürdü. 350 milyon kişininse hastal..

Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor 02:13

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor

Bu sene 5’incisi düzenlenen Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu’nda gelenek yenilikle buluşuyor. Sempozyum, dünya çapındaki uzmanları ve akademisyenleri konferans, sunum ve özel sergiler için karşılıyor. Azerbay..