#Bütün dünya bu yeteneği konuşuyor

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Sertab Erener   Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Florian Kohler’in Artistik Bilardo Performansı 02:32

Florian Kohler’in Artistik Bilardo Performansı

Fransız bilardocu Florian 'Venom' Kohler'in muhteşem şovlarından yeni bir kesit izliyoruz. Bütün enerjiyi ve yeteneği sergileyen bilardo ustası olurken puanları toplayan da sanırsam kızlar oluyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek 05:02

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..