#Bütün dünya bu yeteneği konuşuyor

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Bir elmanın yarısı Biri sensin biri ben İki ceylan yavrusu Biri sensin biri ben Gel bir dünya kuralım Başka kimse olmasın Biri kız, biri oğlan İki çocuk oynasın Açan her güzel gülün Biri sensin biri ben Kafes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Şebnem Ferah  Özgürce Yaşa 04:12

Şebnem Ferah Özgürce Yaşa

Hayat boyu dilersin O gün için Ömür boyu beklersin Tam o an için Geçmiş uzakta kalmış Yarınsa yaklaşmaz Kaybetmeye gerek yok Bulmak için Bulmak için Zaman geçmek bilmez önce Sonra yıllar sayamazsın Bir bakmışsın geçip gi..

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini 04:20

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini

Neden ağlıyorsun Söyle be arkadaş Seni de benim gibi sevenler anlar Sil göz yaşlarını Boşver be arkadaş Onu da bir gün elbet terkeden çıkar Onu da bir gün elbet yok sayan çıkar Kapatma gözlerini yaşanacak çok şey var Sen..

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si 01:23

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü dünya çapında bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İngiltere'nin Guardian gazetesinde, Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüner Coşkuner  Tanrıdan Diledim 06:39

Hüner Coşkuner Tanrıdan Diledim

Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek Tanrıdan diledim bu kadar dilek Aman aman bu kadar dilek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha görek o yarın Yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha ..

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer 02:08

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer

Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in history to a new gaming generation in Call of Duty®: WWII. Play through the stor..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı 00:36

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı

Kurum, 'Robert Mugabe' seçimini gözden geçirecek Dünya Sağlık Örgütü’nün iyi niyet elçisi olarak Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe’nin seçilmesi tepki topladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ile bazı sivil to..

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle 2:35:21

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle

Çöküş -Downfall – Der Untergang filminin konusunda Gezegende görülmüş gelmiş geçmiş en vicdansız zalim acımasız ilginç ve deli diktatörü Adolf Hitler’in artık son zamanlarıdır. II. Dünya savaşı sırasında dünyanın başına ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye 77 - 62 Ukrayna Basketbol Maç Özeti 03:24

Türkiye 77 - 62 Ukrayna Basketbol Maç Özeti

2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Türkiye - Ukrayna Maç Özeti İzle..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.632 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu 08:24

Naim Süleymanoğlu Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu

Kariyerine 47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdırdı. Dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan film 25 Ekim'de ..

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Küresel Güçlerin Kaos Planı Ortaya Çıktı 1:48:54

Küresel Güçlerin Kaos Planı Ortaya Çıktı

Dünya düzeninin sahipleri neye hazırlık yapıyor? Ülkeler ve bloklar arası diplomasi hareketliliği neyin habercisi? Yeni dünya düzeninin yeni oyun kurucuları kimler olacak? Dünya finans sistemi önce yıkılıp sonra yeniden ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973) 03:23

Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973)

Şenay - Hayat Bayram Olsa nnŞarkı Sözleri:nnŞu dünyadaki en mutlu kişinMutluluk verendirnŞu dünyadaki sevilen kişinSevmeyi bilendirn nŞu dünyadaki en güçlü kişinGüçlükten gelendirnŞu dünyadaki en bilgin kişinKendini bile..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..