#Bütün dünya bu yeteneği konuşuyor

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dublaj Full HD Buz Kıran !!! 2:03:58

Yeni Film 2020 - En İyi Macera Dram Filmi - Filmleri Izle Türkçe Dubla

Film İsmi Türkçe -- Buzkıran - Ledokol / The Icebreaker ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ macera filmleri türkçe dublaj full izle, macera filmleri türkçe dublaj, macera filmleri türkçe dublaj full izle 2020, macera filmleri..

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Kralral Şakir - Beyaz Eşyalara Fısıldayan Adam 11:20

Kralral Şakir - Beyaz Eşyalara Fısıldayan Adam

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin 03:50

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin

Sen Ciddisin şarkı sözleri ile Sen ciddisin Gidiyorsun gerçekten Şu ana kadar idrak etmedim Hakikaten, hakikaten Bir dakika Ben bi' acı kahve içmeliyim Özür dilerim sürçülisan eylersem Büsbütün mahveden Unutuldum mu şi..

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Şimdi Bu Çıktı! Birden İlerliyor! Hasta Farkedip Bana Geldiğinde İş Bitmiş Oluyor! Hapı Yutmayın! 36:09

Şimdi Bu Çıktı! Birden İlerliyor! Hasta Farkedip Bana Geldiğinde İş Bi

???? Geçmeyen kaşıntının nedeni belli ! Deri hastalıkları çok arttı aman dikkat ! ???? Hasta fark ettiğinde son evre oluyor! Turbo tümörler patladı ! ???? HPV sıvısı! Çok önemli! ???? Canan Karatay evde yeşillik yemiyor!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 9 ay önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz 03:51

Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bi..

Kuzey Köker - Hayat Bayram Olsa 03:15

Kuzey Köker - Hayat Bayram Olsa

Şu dünyadaki en mutlu kişi Mutluluk verendir Şu dünyadaki sevilen kişi Sevmeyi bilendir Şu dünyadaki en bilge kişi Kendini bilendir Şu dünyadaki en soylu kişi İnsafa gelendir Bütün dünya buna inansa Bir inansa hayat bayr..

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Babasına Kas Gösterisi Yapan Bebek 00:39

Babasına Kas Gösterisi Yapan Bebek

Babasına kas gösterisi yapan bebeğin görüntüleri ilk olarak instagram'da yayıldı ve bütün dünya bu görüntüyü paylaştı. İşte son 2 günün en çok izlenen videosu..

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enbe Orkestrası - Hikaye 03:24

Enbe Orkestrası - Hikaye

Ben bir yarayım, öp ve geçeyim Tanıştığımız an mecnun oldum diyeyim Günlerden bir gün bir dudak okudum Bütün hayatım değişti diyeyim Hiç durmadan Hikayeler anlat bana Uydur uydur güzel hayaller kur Dünya dönsün he..

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

Şevkat Yerimdar 17. Bölüm 3.Fragmanı 00:43

Şevkat Yerimdar 17. Bölüm 3.Fragmanı

Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne. Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin’dir, Şevkat’in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte..